Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Boston Bruins – Tampa Bay Lightning

Bruins FT – 9u x 2.31 @ Pinnacle

Matchserien vänder nu och det är dags för game 3 i Boston! Bruins lyckades vinna första matchen med 6-2 för att sen förlora andra med 4-2. Tycker att det finns värde i Bruins här inatt pga ett par olika anledningar.

Tycker Bruins spelade relativt bra i game 2, det som avgjorde var individuella misstag från deras bästa spelare. Rask släppte in ett par mål som han en normal dag tar, deras första kedja gav bort pucken ett par gånger och även McAvoy och Chara. Även om de spelade helt okej som lag finns det en del att jobba med och framförallt måste man börja skjuta med. Personligen anser jag att Bruins är som bäst när de bara trycker ner pucken djupt i motståndarens zon, alternativt skjuter så fort de får möjligheten. I den första matchen gjorde man detta ganska bra men i andra tycker jag att man inte riktigt gjorde det lika ofta.

Lightning gjorde det bra i game 2 men tycker det är viktigt att komma ihåg att Bruins gav dem väldigt mycket. Eftersom Bruins inte spelade sitt spel blev det ganska enkelt för Lightning att försvara sig och de fick gott om chanser att ställa om snabbt när Bruins slarvade bort pucken. Man får dock ge dem att de totalt dominerat Bruins tredje och fjärde kedja som inte haft någonting i de första två matcherna. Ska även sägas att Lightning har vunnit skotten i båda de första matcherna vilket inte är oväntat när de lirade hemma, nu är det dags för bortaplan!

Bruins bör vara nöjda att de plockade en av de första matcherna i Tampa Bay och här förväntar jag mig att de taggar till lite extra. Det är alltid svårt att spela i Boston och tror inte vi får se Lightning styra lika mycket för nu kommer Bruins vara på dem från första sekund. De individuella misstagen tror jag inte vi får se igen från Bruins sida då dessa herrar har sanslöst stora vinnarskallar och jag är inte förvånad om vi får se Rask göra sin bästa match i slutspelet nu. Marchand pratade även om problemet att de inte fick mer puckar mot mål i förra matchen och därför bör de gå tillbaka till deras ”vanliga” spel, få puckjävlen djupt ner eller på mål bara och kriga in den sen. Kör Bruins på det här sättet samtidigt som de sätter press på Lightning så fort de får pucken kommer de nöta ner dem och vinna och jag tror de lyckas med det!
Ishockey

Boston Bruins – Tampa Bay Lightning

  • Datum:
    03 maj 2018
    01:10
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td