Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Malmö FF – Djurgårdens IF

Malmö FF - Djurgårdens IF @ 4.95 (Pinnacle), insats 4 units (ca 2%)

Efter att ha haft lite tidsbrist i kombination att motivera spelförslagen i ett par rekar senaste dagarna så har mitt spreadsheet missat några fina vinster. De skrev aldrig då prioriteringen föll på annat. Då missade jag att få ut budskapet om Racing Mange på vinnarspel till 6.25 samt British Steel i samma lopp på plats till 2.15. Utöver det så var det bl a överspelen i bägge Champions League matcher. Otroligt att det blir så när man hamnat lite (tillfälligt?) på rött.

Så vill det sig illa om alla lagar om Murphy och "hans vänner" så vänder väl Malmö på ägget idag och får till det med 3-0. Men värdet måste ligga på tvåan här och oddset känns högt. Jag har lutat mot spelet ett tag men det avgörande skottet kom när en kompis som är väldigt insatt i Allsvenskan i allmänhet och Malmö i synnerhet menade att över 3.5 i odds på Djurgården kan nog vara lockande.

Visst, jag tror inte värdet är så stort men möjligt att jag sen påverkas av den informationen jag redan vet. För från 4.95 ner till 3.50 är det ju eoner av tid som måste till för att räkna ner. Jag tycker att odds över 4.25 borde ha värde när jag tolkat klart allting och där jag även vill ha lite marginal. Brytpunkten nu ligger på drygt 20% medan jag menar att mer korrekt är nog mellan 23% och 24% som lägsta punkt för Djurgården.

Det måste väl vända för Malmö snart?
Ja, det måste det väl... eller det måste det egentligen inte. Det finns otaliga exempel på när det inte vänder eller när skrällarna håller en hel säsong. Det tar tid för folk att svänga om skutan och skulle Malmö rada upp några oavgjorda tillsammans med lite förluster så kommer oddsen inte påverkas nämnvärt framöver på deras hemmaplan. Men är det kräftgång till i höst så kan vi nog få se lite större oddsjusteringar.

Djurgården vann senast
Visst, Djurgården är ju möjligtvis på väg in i räkgång om Malmö jobbar med kräftgången men när två lag i usel form ska mötas så kan vi inte tippa gungbrädan som spelbolagen gjort här. Framför allt inte när de möttes för två veckor sen och då blev det 3-0 till Djurgården. Sen kommer de mötas om en vecka igen, då i finalen av Svenska Cupen.

Om vi vinklar det till vår fördel?
Malmö har verkligen kniven mot strupen nu. Inte för att åka ur (ännu) men som stora seriefavoriter så är det en katastrofal inledning och när alla trodde det vände mot Brommapojkarna efter förnedringen av Djurgården så kom en ny 3-0 förlust mot Kalmar. Visst, det är hemma nu men jag tror det kan finnas en viss ångest i det där omklädningsrummet.

Djurgården vet om detta men de lär inte ha ångest även om det bara blivit åtta poäng hittills (som Malmö) på de sex inledande omgångarna. Det här är inte en match de normalt vinner men nu är det inte normalt. Malmö i en mindre kris har bara två alternativ ikväll och risken är att de sätter krokben på sig själva i sin egen press.

Djurgården vann mot Östersund i premiären med 1-0 borta och även om det var premiär så är Östersund likväl ett tippat topplag och den vinsten förvånade verkligen mig. Malmö är nog inte svårare att slå om vi tittar på hur det ser ut just nu.

Djurgården har förvisso två förluster men ska vi verkligen lägga så stor vikt vid detta. Det där derbyspöket är nog inte dött trots allt och det är just mot AIK och Hammarby de förlorat. Samt ligger dessa båda lag etta och tvåa i Allsvenskan och vinner sina matcher till skillnad från skånelaget.

Summerat
Jag vet inte ens om jag tror Malmö vinner detta men de måste ju så klart vara favoriter pga grundkapacitet, historik och hemmaplan. Senast Djurgården vann i Malmö var 2013. Men Malmö är för stora favoriter och jag kan inte blunda för oddset på Djurgården. Dessvärre fegar jag ur lite vad gäller insats och det är nog mest mina hjärnspöken som leker där. För de vidskepliga så var det ju 2013 DIF vann senast borta och gången innan dess 2008, så vad passar då inte bättre med ännu en seger nu efter fem nya år?
Fotboll

Malmö FF – Djurgårdens IF

  • Datum:
    03 maj 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td