Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – över + över

Spel:

MLB: Cincinnati Reds - Milwaukee Brewers: över 7.5 runs @1.46
MLB: Seattle Mariners - Oakland Athletics: över 6.5 runs @1.42

Totalt odds: 2.07 @Unibet


Jag väljer att spela en dubbel med köpta linor i matcherna Cincinnati Reds - Milwaukee Brewers och Seattle Mariners - Oakland Athletics.



Cincinnati - Milwaukee

Totalen i den här matchen ligger på 9.5 runs, och jag väljer att köpa ner den till 7.5 runs här. Mycket talar för en highscoring match här.
Reds tar alltså emot Brewers på Great American natten till torsdagen. Dessa två lag har satt en ganska offensiv prägel på de två första matcherna i serien. De två lagen fick totalt till 11 runs i öppningsmatchen och 13 st igår. Det är ingen hemlighet att Reds Great American Ball Park är en av de mer hitter friendly arenorna i MLB. Det är nu 6 raka hemma matcher för Cincinnati där det har blivit minst 9 runs.

Med dessa förhållanden som är idealiska för en highscoring (80 fahrenheit, vinden blåser ut till leftfield), tycker jag att det finns väldigt mycket värde här med denna total som ges, och om vi tänker på hur dessa två har varit offensivt heta, men framför allt med tanke på nattens starting pitchers.

Milwaukee skickar ut Wade Miley, som gör sin 2018 debut. Miley har inte alls varit bra på grund av hans brist på kontroll och oförmåga att hålla bollen i parken. Cincinnati startar med Luis Castillo, som har varit en enorm besvikelse. Castillo är 1-3 med en 7,85 ERA och 1,674 WHIP i 6 starter (endast 1 kvalitetsstart).

Mycket pekar på en highscoring match här, med en pitcher som varit otroligt värdeös, och en annan som gör sin debut för i år. Och när vi köper ner totalen med 2 runs tycker jag spelet känns riktig bra.




Seattle - Oakland

Seattle startar med James Paxton inatt, medan Oakland startar med Brett Anderson. Brett Anderson kommer att göra sin 2018-debut för Athleics i kväll, då han gör sin första start med dem sedan 2013. Anderson kom in i Majors år 2009 och sedan lämnade han 2013 för Colorado, Los Angeles (Dodgers), (Chicago Cubs) och Toronto. Mellan Dodgers och Blue Jays förra säsongen var Anderson riktigt dålig med en 6.34 ERA och 1.69 WHIP. Han har också några riktigt dåliga resultat då han hade en ERA på 11,91 år 2016. Anderson har sett bra ut i minors, men han kommer att få ett riktigt test mot ett hett Seattle på onsdagen.

Mariners har varit riktigt heta på slutet, då de har fått till 28 runs på bara sina sista tre matcher och i genomsnitt 9,3 per match. Seattle har också varit mycket bra mot left handed pitchers denna säsong, då man har .263 i hitting%. I sina sista tio matcher är siffrorna .282.

Paxton har absolut inte varit på topp. Han går in på onsdagskvällen med en ERA på 5,21 totalt och en 5,12 ERA i sina sista tre starter. Oakland och Seattle är 6-0-2 över totalen i sina senaste åtta matcher. Man är också 5-2-2 över totalen i sina sista nio möten och 3-1-1 de senaste fem.

Att köpa ner totalerna med två runs här känns bra, speciellt till oddset 2.07, då man kan jämföra en run i baseball med till exempel en touchdown i football. Med dessa förutsättningar ser jag mycket värde i denna dubbel till detta odds.


Spela på Unibet och få Se bonus här
Baseball

Parlay – över + över

  • Datum:
    03 maj 2018
    01:00
  • Sport: Baseball
  • Land: Parlay
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td