Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: San Jose Sharks – Vegas Golden Knights

SJS-VGK Ö 5.5 – 8u x 2.00 @ Pinnacle

Dags för game 4 mellan Sharks – Golden Knights där de tre tidigare matcherna har gått över linan och jag tror inte vi får se ett trendbrott ikväll!

Efter att Sharks blev överkörda i första matchen har man rest sig och spelat riktigt bra i de andra två. Sharks har insett hur bra Fleury är för tillfället och börjar därför försöka skapa fler andra och tredje chanser eftersom Fleury tar nästan alla första skott. Den trafiken de sätter in framför med bl a Kane har fungerat bra då man gjort 7 mål totalt i de två senaste matcherna. I egna zonen har man fortfarande problem, som alla andra lag med pressen Golden Knights sätter på backarna vilket leder till en del chanser.

Golden Knights finns det inte så mycket att skriva om längre då man fortsätter spela sitt spel och gör det väldigt effektivt. Man sätter som sagt en stenhård press på motståndarna i deras zon och man är ruskigt snabba att vända spelet när de vinner pucken. Fleury fortsätter spela bra och trots att han släppt in 7 mål i de senaste två matcherna hade det kunnat vara mycket mer! Han har gjort den del riktigt bra räddningar i alla tre matcherna.

Sharks ligger nu under med 2-1 i matcher och det är sista i San Jose innan nästa match i Vegas. Att förlora här och spela för överlevnad i Vegas är inte ett scenario de vill. Detta tror jag kommer leda till att de man fortsätter sätta in mycket folk framför Fleury, men även blotta sig en del bakåt. Detta kan låta ologiskt men de vet att om de spelar för defensivt kommer Golden Knights göra ett par mål och ska de vinna matchen måste de skapa en hel del chanser med tanke på hur bra Fleury är. Golden Knights kan spela lite mer avslappnat, men när de får chansen kommer de göra mål för Jones har inte sett lika bra ut som i matchserien mot Ducks. Ett liknande resultat som senast känns inte omöjligt och jag blir inte förvånad om även denna match går till OT, 3-3 eller 4-2 åt något håll efter fulltid känns mest rimligt enligt mig och till det här oddset måste jag testa!
Ishockey

San Jose Sharks – Vegas Golden Knights

  • Datum:
    03 maj 2018
    04:10
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td