Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Germany – Denmark

Klockan 20.15 är det dags för hemmanationen att göra avtryck. Tyskland är motståndarna man ställs emot, och det mesta tyder på en jämn drabbning. Vi tror oss dock ha hittat en vinnare.

Det är inte varje år Danskarna får chansen att hosta ett världsmästerskap. Det har givetvis varit en extra morot för spelarna, då man lyckats få hem b.la. målvaktsstjärnan i Frederik Andersen från Toronto Maple Leafs. En otroligt duktig målvakt som ligger precis under Vezina Trophy nominanterna. Faktum är att Andersen är från just Herning, så mer hemmaplan kan det knappast bli.

Tyskarna har lyckats få med spelare som Leon Draisaitl och Dennis Seidenberg från NHL, och det ska bli intressant att se vad de kan göra i ett annars ganska mediokert Tyskland, som för övrigt chockade världen när man gick till final i ett visserligen B-betonat OS i vintras. Lagen har matchats i träningsmatcher inför VM, där man faktiskt också möttes en gång. Resultatet skrevs 4-3 till Danskarna efter förlängning.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tyskland har spetsen
Det är två ganska olika lagbyggen vi ser här. Tyskland kommer med en klart bättre spets, medan Danmark har byggt ett välbalanserat lag med bra defensiv. Tyskland, och inte minst Leon Draisaitl, har sett lite tröga ut i träningsmatcherna, och jag tror man kan få svårt att bryta ner hemmanationen som kommer ha en 6e spelare på läktarn. En världsmålvakt tillsammans med ett homogent lag där man kommer trumma på med fyra jämnbra femmor lär bli svårt att bryta ner. Får Danskarna bara stopp på Draisaitl har man en fördel att ta hem den här matchen. Jag tycker hemmanationen bör vara en klarare favorit, och spelet blir därför Danmark +0 till 1.961.
Ishockey

Germany – Denmark

 • Postad:
  04 maj 2018
  12:48
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 2 +0
 • Insats: 2,00
 • Odds: 1,96
 • Bolag: Sportmarket
 • Datum:
  04 maj 2018
  20:15
 • Sport: Ishockey
 • Land: World
 • Liga: Championships
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här