promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Ik Frej – AFC Eskilstuna

Fredagens ända match i Superettan är mellan IK Frej och AFC Eskilstuna. Två lag vars formkurvor pekar åt helt olika håll. Vi ska ta en närmar titt.

Med 5 omgångar spelade hittar vi AFC på en 3e plats, med 3 poäng upp till Falkenberg och Örgryte. Man började säsongen med ett kryss, samt en förlust. Sedan är det tre raka vinster och man börjar bli varm i kläderna. Det unga nyförvärvet i Ousmane Camara har börjat starkt, och det skulle nog inte vara förvånande om de lyckas knipa en topp 3 placering när säsongen ska summeras.

Det kunde börjat bättre för Frej
Eller ska vi säga "det kunde inte börjat sämre". Laget hittas på en klar jumboplats, med endast 1 inspelad poäng, som kom i premiären mot Norrby. Sedan dess har laget radat upp förluster, och senast tappade man en 2-0 ledning till 2-3 på hemmaplan. Något som inte hör till vanligheterna. Snart måste det väl vända för täbylaget, och törsten efter första vinsten blir allt mer påtaglig.

Klasskilland
Med 9-0 i målskillnad och tre raka vinster i bagaget ser jag ingen anledning till att en ytterligare trepoängare inte ska kunna plockas hem. Formkurvorna pekar åt nord vs syd, d.v.s totalt olika håll, och det vore dumt att inte rida vidare på gästernas segertåg. AFC spelas till 2.05 gånger fläsket.
Fotboll

Ik Frej – AFC Eskilstuna

 • Postad:
  04 maj 2018
  00:04
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 2 -0.5
 • Insats: 2,00
 • Odds: 2,05
 • Bolag:
 • Datum:
  04 maj 2018
  19:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Superettan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td