Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – över + över

Spel:

NBA: Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers: Cleveland +11.5 @ 1.44
MLB: Texas Rangers - Boston Red Sox: över 7.5 runs @ 1.43

Totalt odds: 2.06 @Unibet


Jag väljer att spela en dubbel med köpta linor i matcherna Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers och Texas Rangers - Boston Red Sox.


Toronto - Cleveland

Linan i denna matchen ligger på Cleveland +6.5, och jag väljer här att köpa upp den till +11.5. Cleveland Cavaliers och Toronto Raptors kommer att spela Game 2 i sin serie från Air Canada Center. De fjärde seeded Cavaliers överlevde en sju matchers serie i rundan mot Indiana och kom in i denna serie aningen utmattade. På tisdag behövde Cleveland övertid för att stjäla Game One med 113-112. LeBron James ledde Cleveland offensivt med 26 poäng och följde ipp det med 13 assist och 11 rebounds. Tristan Thompson bidrog med 14 poäng och 12 rebounds från Cleveland-bänken.

Det top-seeded Toronto Raptors vann hela 59 matcher under den ordinarie säsongen, men har ännu inte besegrat LeBron James i en playoff-serie. I Game 1 gick Raptors upp i en 33-19 ledning efter en quarter och misslyckades med att besegra Cavaliers. Raptors sköt 43 procent fieldgoals i den matchen. All-Star G DeMar DeRozan gjorde 22 poäng och 7 rebounds. Jonas Valanciunas fick till 21 poäng och 21 rebounds i matchen.

Vad som slog mig från den första matchen i serien här är det att Cleveland spelade faktiskt inte speciellt bra i matchen, men lyckades ändå vinna. Det som slår mig angående Toronto är det att man inte alls varit bra i playoff spelet i år. Riktigt bra var man kanske i en eller två matcher mot Washington, men utöver det är jag inte imponerad. Riktigt dåligt i andra halvlek av Raptors i den senaste matchen, där nyckelspelarna inte dök upp alls. Dom måste absolut steppa upp och börja ta skott.

Spelet känns riktigt bra här då vi köper upp linan till +11.5. All press ligger på Toronto i denna match. Som det såg ut senast i andra halvlek är jag tveksam ifall ens Raptors vinner den här matchen. Detta kommer antagligen att bli jämna matcher hela vägen och jag blir inte förvånad om det går till 7 matcher. Cleveland +11.5 borde vara mer än tillräckligt här.
--------------------------------------------------------------------------------------


Texas - Boston

Boston Red Sox besök Globe Life Park torsdagen den 3 maj 2018 för att spela mot Texas Rangers. De troliga starting pitchers är David Price för Red Sox och Mike Minor för Rangers.

Starting pitcher David Price har ett 2-3 record med en ERA på 3,78 och en WHIP på 1,32 i år. Han har 28 strikeouts över sina 33.1 innings pitched och han har gett upp 30 hits. Han tillåter 8,1 hits per 9 innings och han har en FIP på 4,31. Bullpen har en ERA på 3,71 och de har gett upp 90 base hits den här säsongen. De har ett lag WHIP på 1,17 och deras FIP som en enhet är 3,40.

Med en ERA på 4,33 har Mike Minor ett 2-1 record och en 1,15 WHIP i år. Han har 24 strikeouts över de 27 innings som han har spelat. Han har också gett upp 25 hits. Han tillåter 8,3 träffar per nio innings och hans FIP är på 3,47. Bullpen har en ERA på 4,57 och de har gett upp 116 base hits den här säsongen. Deras lag WHIP är 1,45 medan deras FIP som en enhet är 4,46.

Det som får mig att tro på en highscoring match här är det faktum att Texas batters har sett riktigt bra ut den senaste tiden, även igår mot Cleveland som har erkänt bra pitching staff. Sedan har vi Boston Red Sox, som näst intill alltid får till runt 4-5 runs varje match. Totalen ligger på 9.5 runs här, och genom att köpa ner den till 7.5 runs tycker jag att spelet känns riktigt bra.

-------------------------------------------------------------------------------------




Totalt odds för det här spelet är 2.06, och jag ser värde i denna dubbel då jag tycker att chansen att båda dessa spel slår in är större än vad oddset indikerar här.

Spela på Unibet och få Se bonus här
Parlay

Parlay – över + över

  • Datum:
    04 maj 2018
    00:00
  • Sport: Parlay
  • Land: Parlay
  • Liga: Parlay
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td