Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Pittsburgh Penguins – Washington Capitals

Det är verkligen ett annat Caps i år är känslan. Man spelar mycket mer cyniskt och är inte obekväma med att spela i försvarszon på samma sätt som tidigare år. Efter de två förluster mot Columbus har man nu sex vinster de senaste sju matcherna. Styrkebesked. Holtby har spelat upp sig rejält, och produktionen är mer utspridd och inte lika fokuserad på #8.

Pittsburgh har satt sig i en knepig sits här. Game 1 lyckades man sno åt sig då man i sista perioden gjorde tre snabba på 5 minuter. Efter det är det Washington som plockat två raka. Game 3 var en jämn drabbning som kunde gått åt vilket håll som helst. Malkin var tillbaka vilket visade sig klart i spetsen framåt. Man får den där slagkraftiga one-two punch som varit så framgångsrikt under Pittsburghs era.

Det lite kniven mot strupen för Pens inatt. Ett 3-1 underläge vill man inte hamna i, då man har en bortamatch som väntar nästa gång. Man har en enorm erfarenhet av dessa situationer, och jag tror man kommer gå ut och bara köra över gästerna här i game 4. Klar fördel Pittsburgh.
Ishockey

Pittsburgh Penguins – Washington Capitals

 • Postad:
  03 maj 2018
  22:44
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1
 • Insats: 2,00
 • Odds: 1,62
 • Bolag:
 • Datum:
  04 maj 2018
  01:10
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td