Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Pittsburgh Penguins – Washington Capitals

Penguins FT – 9u x 2.03 @ Expekt

Tung natt med två förluster. Hur matchen mellan Sharks – Golden Knights inte kan gå över linan är ett mirakel i mina ögon. Men Jones var outstanding och Golden Knights hade 5-6 riktigt bra chanser där de normalt gör 2-3 mål, Fleury hade också ett par riktigt bra räddningar. Ska men se något ljus i det hela är det att man var rätt ute i vad Sharks behövde göra, 3 av de 4 målen kom på returer eller med mycket trafik framför. Sjukt besviken på Bruins. Individuellt misstag 1:30 in som ger Lightning 1-0 och sen börjar de tugga på bara. Rask såg bra ut men räcker inte när resten av laget inte gör sitt jobb.

Reken
Nya tag idag och jag gillar Penguins i nattens match mot Capitals. Penguins vann game 1 i Washington med 3-2 men har sen förlorat två raka med 4-1 och 4-3. Trots det fanns det en hel del positivt för Penguins att ta med sig från game 3. Först och främst spelade man bra i ytterligare en tight match mellan lagen där Penguins inte hade turen på sin sida. Man ledde inför tredje med 3-2 men lyckades inte stänga matchen. Små misstag som avgjorde i slutet när Penguins tappar pucken och ger Bäckström och Ovechkin ett två mot ett läge och de är helt fel spelare att få det läget när det står 3-3 sent i tredje.

Malkin var tillbaka senast och det är självklart ett stort plus för Penguins. Även Hagelin kan vara tillbaka ikväll då han är game-time decision inför matchen. För Capitals ser de inte lika bra ut då Wilson blev avstängd tre matcher för tacklingen på Aston-Reese. Wilson spelar normalt i första kedjan med Ovechkin och Kuznetsov och får enligt mig för lite creed då han glöms bort när han spelar med de två. Han sliter alltid hårt och är grym framför målet vilket gör att deras första kedja blir riktigt dynamisk. Intressant att se inatt hur Capitals klarar sig utan honom.

Även om Penguins ligger under med 2-1 i matcher tror jag inte de stör dem så mycket eftersom de varit i den här situationen många gånger förut. Detta kan vara både positivt och negativt. De vet att de har klarat av liknande situationer förut vilket självklart är positivt, men de kan även leda till att de tar för lätt på uppgiften. Nu ser jag det som mindre troligt och tror att vi får se ett mer desperat Penguins inatt som inte vill åka till Washington för att slåss om överlevnad. Capitals har gjort det bra såhär långt i serien men här tror jag man får svårt att komma upp i samma nivå igen då de inte spelar med kniven mot strupen. Det är vad som kommer avgöra inatt!
Ishockey

Pittsburgh Penguins – Washington Capitals

  • Datum:
    04 maj 2018
    01:10
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td