Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Puisseguin – Övriga

Kalmar lopp 6:

Här väljer vi att spela Thomas Aurell tillsammans med 5 Puisseguin. Denna Look de Star-dotter har vi jagat under en längre tid och nu måste det vara dags för henne. Senast var hon ute på norska V75 och avslutade mycket bra i skymundan efter att ha galopper 600 kvar. Klockan visade 1.15,0 sista rundan trots galoppen och hon gick mycket bra längst ut i banan över upploppet. För fyra starter sedan satt hon fast med gott om krafter och hade luckan kommit hade hon varit tvåa bakom Swish Lane. Hon är mycket snabb en kort bit och ett litet fällt som detta passar henen perfekt. Hittar Thomas Aurell de rätta ryggarna till 300 kvar får övriga hålla i sig över det långa upploppet. Motståndet ser mycket passande ut och till 6.75 kliver vi in med 5 units utan att tveka!
Trav

Puisseguin – Övriga

 • Postad:
  04 maj 2018
  16:46
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 6,75
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  04 maj 2018
  20:14
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td