promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Atlanta Braves – San Francisco Giants

Jag väljer att spela Atlanta Braves att vinna över San Francisco Giants i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.72.

Nattens starting pitcher för Atlanta är Mike Foltynewicz, och det finns mycket gott att säga om honom. Foltynewicz är ännu en ung kille i detta Braves roster. Medan detta är hans femte år i majors är han fortfarande bara 26 år gammal. I hans första två säsonger i Braves rotation har Foltynewicz haft blandade resultat men har visat blinkar av briljans. Hittills den här säsongen har han varit fantastisk.

Foltynewicz har gjort sex starter den här säsongen och har ännu inte gett upp mer än två earned runs i någon start. Svårigheten för Foltynewicz har varit att han släppt till en hel del walks, han har 15 walks på bara 32 innings hittills den här säsongen. Detta har han dock kunnat kompensera genom en hel del strikeouts. På 32 innings har han 35 strikeouts.

San Francisco Giants tog in några några stora batters till laget, Evan Longoria och Andrew McCutchen. Men tyvärr så klickar det inte just nu för dessa. Men för att vara rättvis mot de nya killarna så klickar det inte för resten av gänget heller. Detta lag är rankat 25:a i on-base percentage och runs scored. När man tittar på hur det här laget fungerar som helhet är det lite förvånande att de lyckas ha ett winning record.

Starting pitcher för Giants inatt är Chris Stratton. Stratton har faktiskt varit ganska bra den här säsongen, men när det går utför går det utför rejält. Mot Dodgers, i sin sista start, blev Stratton krossad med 6 runs på bara en inning mot ett mycket svagt offensivt Los Angeles Dodgers. Svagheten här är att han är väldigt ojämn, och det är svårt att få ett riktigt bra grepp om denna pitcher.

Jag gillar väldigt mycket hur detta Atlanta Braves uppträder just nu. De är verkligen riktigt unga, men de spelar hårt och har massor av talang. När ett bra ungt lag som detta blir varmt och börjar spela bra kan de vara mycket svåra att få stopp på. Vi såg det förra året med Dodgers och Astros. Båda dessa lag var fulla av ung talang, och de gick hela vägen till World Series. Jag är inte redo att krona dessa killar ännu, men jag gillar dem i matchen i kväll.

Jag känner att vi får det bästa av starting pitching matchupen och vi har verkligen det för tillfället bättre laget här också, då Braves är red hot just nu. Giants starting pitcher Chris Stratton är 2-2 denna säsong med 3.90 ERA och Braves Mike Foltynewicz är 2-1 denna säsong med 2.52 ERA.
Baseball

Atlanta Braves – San Francisco Giants

 • Postad:
  04 maj 2018
  19:27
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,72
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  05 maj 2018
  01:30
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td