Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Boston Bruins – Tampa Bay Lightning

Det är med kniven mot strupen som Boston Bruins ska spela en hemmamatch som skulle kunna vara den sista för säsongen. Om man förlorar här är man i 3-1 underläge i matchserien, och med då en bortamatch i Tampa som väntar är framtiden allt annat än ljus. Man är alltså piskade till max att vinna den här matchen och det ska bli oerhört intressant att se vad Bruce Cassidy kan få ut av sina mannar.

Serien inleddes trögt av Tampa, som åkte på en 6-2 torsk i första matchen. Sedan har man, likt Washington, steppat upp rejält och faktiskt helt välförtjänt vänt på steken till 2-1. Spelet har verkligen satt sig och man har hittat ett sätt att neutralisera världens bästa hockeykedja i Pastrnak-Bergeron-Marchand, som inte lyckats skapa speciellt mycket. Boston behöver verkligen hitta på någonting här, för man kan bevisligen inte fortsätta på inslagen väg för då är man rökta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fler faktorer som talar för Bolts
Det är faktiskt så att det mesta ända talar för att Tampa går segrande ur den här serien. Man är bättre på alla positioner förutom förstakedjan. Vasilevskiy i målet överglänser stackars Tuukka Rask som inte får spelet att stämma. Lägg därtill en backuppsättning med Hedman, Strålman, Sergachyov, Girardi och McDonagh så förstår ni själva. Det är tydligt att bredden som Tampa besitter manövrerar ut spetsen som finns i Boston.

Det finns dock något som talar för att Boston ska kvittera den här serien. Det är att man är princip tvungna att vinna här. Man är desperata, och det är något som bör tas på största allvar. Vi har så många gånger sett den s.k. "bounce back" faktorn där lagen i slutspelet har en förmåga att bara släppa föregående match och komma ut taggade till max. Det är lite det som gör det svårt att gå på trender då man sällan vinner flera matcher på raken. För när det vankas slutspel är det så mycket mer som spelar in, och inte minst det psykiska spelet.

Jag tror Boston kommer göra allt och lite till för att vinna den här matchen. Brad Marchand vet hur han ska krypa in under skinnet, och det skulle inte förvåna mig om det äntligen lossnar för förstakedjan inatt. Tror stenhårt på att Boston gör vad Pittsburgh gjorde föregående natt. Bruins ML spelas till 1.714. Det rätta oddset bör ligga kring 1.60 i min mening.
Ishockey

Boston Bruins – Tampa Bay Lightning

 • Postad:
  04 maj 2018
  13:51
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1
 • Insats: 2,00
 • Odds: 1,71
 • Bolag: Sportmarket
 • Datum:
  05 maj 2018
  01:10
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td