Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Degerfors – Orgryte

Serieledarna Örgryte ska under lördagen åka upp till Örebro för att ta sig an hemmastarka Degerfors, som för närvarande innehar en 10e placering.

Med fem spelade matcher har Örgryte ångat på och bara tappat två poäng borta mot Landskrona. Laget slutade i fjol på en 13e plats, och det är nog inte många som trott att säsongsöppningen skulle vara så bra som den varit. Svensk/Uruguayanska spelaren Diego Montiel har tillsammans med David Engström spottat in hela sju mål redan. Om de ska fortsätta såhär ser framtiden mycket ljus ut.

Degerfors är hemmastarka
Känslan är väl att Degerfors inte riktigt trummat igång än. Man är ofta väldigt svåra att slå på Stora Valla, och det lär bli en svår nöt att knäcka för gästerna. Senast åkte man få en käftsmäll i 3-0 borta mot AFC Eskilstuna. Nu lär man vara revanschsugna, och jag tycker absolut man ska vara favoriter här mot Örgryte.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bjudodds på målmarknaden
Det är främst defensiven som inte riktigt satt sig än hos Degerfors. Att då ta emot Örgryte som fullkomligt öser in mål ska bli en intressant och tuff uppgift att lösa. På hemmaplan gör man däremot alltid mål, och även om man inte lyckas lösa 3 poäng här är oddset totalt felsatt när vi får över dubbelt betalt på överlinan. Över 2.5 mål spelas till riktigt fina 2.04 gånger kalaset.
Fotboll

Degerfors – Orgryte

 • Postad:
  04 maj 2018
  13:32
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: ÖVER 2.5
 • Insats: 2,00
 • Odds: 2,04
 • Bolag: Sportmarket
 • Datum:
  05 maj 2018
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Superettan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-05-04 13:55

Jag hoppas då inte att Örgryte åker till Örebro för då lär de få det tufft (om du inte menade länet). Degerfors känns som ett mer korrekt mål att styra bussfärden mot även om det bara är några mil mellan ställena
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här