Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Denmark – USA

Halloj!
Gårdagen blev en riktigt succé där vi gick 6-1-1. Totalt ligger vi på 141% över 8 spel. Den ända förlusten kom inatt där Tampa klev upp i en 3-1 ledning, och jag undrar om inte den serien är över nu. Det syns så tydligt på Tuukka Rask´s att självförtroendet inte finns där, tyvärr. Annars hade detta varit en vinst i vanliga fall.

Denmark - USA -2 @1.835

Vi inledde hockey vm på starkast möjliga sätt med 2 vinster och 1 push. Precis som jag var ute och spånade kring var Kanada hyfsat överlägsna, men i och med att det är så tidigt i turneringen kan man inte riktigt lita på dem. Att dem däremot kommer gå ruskigt långt har jag inga tvivel om. USA imponerade kraftigt med sin enorma effektivitet. Hela 4 mål på 24 skott, mot Kanadas 4 mål på 44 skott. Det ska dock sägas att Darcy Kuemper har sett ljusare dagar i sitt liv, och i normala fall vinner Kanada den här matchen med minst två mål.

----------------------------------------------------------------------------------------

Ikväll kliver USA in mot hemmanationen, Danmark, som igår fick med sig 2 poäng mot Tyskland efter straffavgörande. Precis som vi pratade om igår behövde Danskarna stoppa Tysklands spets i Draisaitl, som också låg bakom Tysklands båda mål, varav en gjorde han själv. Tyskland började matchen klart bäst och Danmark fick inte riktigt stopp på dem. Danmarks båda mål kom i powerplay och man har, som tidigare nämt, en annan bredd än Tyskland, och ikväll väntar en supertuff utmaning.

Hur ska Danskarna orka stå emot
Oddset har nu droppat från 1.90 till 1.84, men jag blir väldigt förvånad över den generösa linan som bjuds på. Det lär bli åka av för Danskarna här, och extremt mycket kommer hänga på Andersen mellan stolparna. Om Danskar hade problem med Tyskland igår. Hur ska de då kunna stoppa USA som kommer trumma på med Kane-White-Gaudreau, Atkinson-Larkin-Kreider samt DeBrincat-Ryan-Lee. Ja ni ser ju själva. Tre starka kedjor som alla kan producera offensivt. Det såg vi senast igår då Kanada straffades rejält.

Det är möjligt att man hänger på i någon period, och publikstödet gör det något lättare, men när vi börjar närma oss mitten på matchen lär det spruta syra ur byggarna, och det kan mycket väl rinna iväg. Detta är en 4-1 match i mina ögon. Att vi då får en -2 lina är lite väl generöst, och vi är inte sena med att klicka. USA vinner den här matchen med minst 2 måls marginal i 60% av fallen, och ett korrekt odds bör ligga kring 1.65.
Ishockey

Denmark – USA

 • Postad:
  05 maj 2018
  10:19
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 2 -2
 • Insats: 2,00
 • Odds: 1,84
 • Bolag: Sportmarket
 • Datum:
  05 maj 2018
  20:15
 • Sport: Ishockey
 • Land: World
 • Liga: Championships
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td