Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Hammarby – Sundsvall

Det är två obesegrade lag som drabbar samman i Allsvenskans 7e omgång på lördag. Hammarby, som med en match mindre spelad, bara har en poäng upp till serieledande AIK kan återigen inta förstaplatsen, medan Sundsvall har chans på en tredjeplacering vid händelse av 3 poäng. Det ska väl dock ändå mycket till för gästerna att sno ens någon poäng här?

Hammarby har sett riktigt homogena ut. Man spelar med ett enormt självförtroende, och Hamad, Dibba och Tankovic har verkligen tagit detta lag under sina vingar. Man har i år en tydlig bild av hur man vill spela. Tidigare år har man spelat lite väl cyniskt, och inte riktigt haft något eget spel. Nu är det helt annorlunda, och man har svar på allt. Sist mot Djurgården var man skapligt utspelade, och det såg länge ut att bära mot ett kryss när Pa Dibba sätter fart och kan retfullt chippa in 2-1 målet för Bajen på stopptid.

Vad det gäller gästerna har dem inlett över all förväntan. Med ett väldigt tufft spelschema är man alltså fortfarande obesegrade. Lag som Elfsborg, Örebro och Malmö har inte lyckats slå Norrlänningarna. Amerikanen Romain Gall har fått en kalasstart på säsongen då han redan mäktat med tre mål, och det ska bli intressant att vad man kan sätta emot på Tele2 Arena på lördag.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Första förlusten är nära
Det är lite väl mycket begärt att Sundsvall ska kunna åka upp och plocka poäng mot Stockholmarna, som sett så otroligt starka ut. Vart detta ska sluta får framtiden utvisa, men lyckas man plocka 3 poäng här har man verkligen etsat sig fast i toppen. Känslan är väl att Sundsvall har aningen överpresterat. Man är bevisligen svåra att slå, men spelet har inte sett sådär superövertygande ut. Spelar Hammarby bara som man hittills gjort ska detta inte bli några problem, och över dubbelt betalt för Hammarby -1 känns som ett mycket bra spel.
Fotboll

Hammarby – Sundsvall

  • Postad:
    04 maj 2018
    13:19
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: 1 -1
  • Insats: 2,00
  • Odds: 2,08
  • Bolag: Sportmarket
  • Datum:
    05 maj 2018
    14:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td