promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – Hcp + ML

Spel:

NBA: Utah Jazz - Houston Rockets: Utah +9.5 @ 1.37
MLB: Arizona Diamondbacks - Houston Astros: Houston ML @ 1.50

Totalt odds: 2.06 @UnibetJag väljer att spela en dubbel i matcherna Utah Jazz - Houston Rockets och Arizona Diamondbacks - Houston Astros.


Utah - Houston

Det står 1-1 i denna matchserie, och linan ligger på Utah +4.5, och genom att köpa upp den till +9.5 tycker jag spelet känns riktigt bra. Vi kan väl säga att Houston var det bästa laget i NBA i år. Under hela säsongen var det ingen tvekan om att de var det bästa laget. De sprang iväg med Western Conference och slutade med bästa record i NBA. Men den ordinarie säsongen är över nu, det är slutspel, och inget av det betyder någonting nu. När vi tittar på detta Houston Rockets, skriker det inte framgång i slutspel direkt.

James Harden har spelat med ett superlag i någon form, nästan hela hans NBA-karriär. Oavsett om det var med Durant och Westbrook i Oklahoma City eller nu med Chris Paul och Clint Capella i Houston, så har han aldrig haft någon framgång i playoff. Chris Paul är i en liknande situation, då han aldrig har vunnit någonting heller.

Houston huvudtränare Mike D'Antoni då? Han är mer känd för att till exempel ha misslyckats i New York med Knicks än någonting annat. Hans sju sekunder eller mindre offensiv, som fungerat okej i regular season, och inte alls i slutspelet, vinner man inte många matcher i playoff med verkar det som.

Jag tror att Utah har bra chans här, och +9.5 känns riktigt bra. De spelar med mer och mer självförtroende varje dag, och de börjar verkligen tro på sig själva. Kan Rockets vinna? Självklart kan de. Men jag ser en fördel för Utah, speciellt på hemmaplan, och man borde klara att förlora med mindre än 10 poäng.
Arizona - Houston

Jag ser många fördelar här för Houston, och jag tror man tar en relativt enkel seger mot Arizona inatt. Jag rekommenderar verkligen Houston Astros ML natten till lördag. Houston kommer att komma ut extremt motiverade efter att ha tappat en ledning igår i en 5-6 förlust mot Yankees, vilket var deras tredje raka nederlag totalt sett. Astros kommer inte bara att vara motiverade, man har också en enorm pitching edge i den här matchen.

Houston skickar ut Gerrit Cole, som har satt upp Cy Young siffror i sina första 6 starter. Cole har en 1,73 ERA och 0.792 WHIP i de 6 matcherna och har radat upp 61 strikeouts på bara 41 2/3 innings. Astros har vunnit 5 av hans 6 starter och har bara släppt till 1 run på 7 hits över 14 innings i två bortamatcher.

Arizona kommer inatt att starta med Kris Medlen, som gör sin första "big league" start på nästan två år. Medlen spelade senast i majors 5/4/2016. Han spenderade hela senaste året i minors och spelade senast i år den 25 april. Jag har bara så svårt att se Medlen komma ut och äga detta stjärndrivna Astros offensiv.

Medlen var 1-3 med en 7,77 ERA i sex starter med Kansas City i 2016 innan han var på sidan med en skada. Han gjorde 20 starter i Atlantas minor förra året och var 0-3 med en 6,00 ERA i fyra starter.

Gerrit Cole älskar sitt nya hem i Houston. Det har verkligen fått ut det bästa av honom. Med sitt imponerande 1,73 ERA och 0.792 WHIP i sex starter den här säsongen ser jag inget annat än en Astros vinst. Han har 61 Ks på 41 2/3 innings. Cole är också 2-2 med en 2,50 ERA i fem karriärstarter mot Arizona.
Cole är 21-5 de senaste 26 matcherna som favorit under sin karriär. Hans lag vinner med i snitt 2,4 runs per match i den här situationen.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Parlay

Parlay – Hcp + ML

  • Datum:
    05 maj 2018
    03:40
  • Sport: Parlay
  • Land: Parlay
  • Liga: Parlay
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td