Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Seattle Mariners – LA Angels

Jag väljer att spela LA Angels att vinna över Seattle Mariners i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Bet365 till 1.83.

Los Angeles Angels utklassade Baltimore Orioles i går kväll, då man vann med hela 12-0. Medan Angels krossade Orioles fick Mariners igår 4 tidiga runs och kunde ta en relativt enkel seger. Pitching staff tog hand om resten, där Wade LeBlanc fick till imponerande 4 innings för Seattle. Han gav upp 3 hits och inga earned runs på 4 innings. Mariners pitching staff kommer sannolikt att vara en berg-och dalbana denna säsongen.

Seattle är dock ganska ojämna, igår fick man till det, och så i nästa match är det fullständigt pannkaka. Angels är 19-12 och Mariners är 18-12 för tillfället. Om Astros fortsätter att ha problem med bullpen, vem vet, så kan det öppna upp dörren för Angels eller Mariners.

Garrett Richards som är starting pitcher för Angels inatt, har haft ett anmärkningsvärt problem i sin karriär: han har inte kunnat hålla sig frisk. Han har inte spelat ​​heltid sedan 2015 där han fick 32 starter och en ERA på 3,65. 2014 var Richards framgångsrik med 26 starter och en 2,61 ERA i vad som varit det bästa året i hans karriär. De senaste två säsongerna har han dock varit mycket bra. Han gjorde dock bara 6 starter båda säsongerna. Richards slutade 2016 med en ERA på 2,34 och sedan en 2,28 ERA förra säsongen, så han var konsekvent och jämn hela vägen, vilket bådar gott.

Richards är redan uppe på 5 starter 2018, så om han lyckas hålla sig frisk idag kommer han äntligen att få mer än 6 starter. Hans sista start var en flopp mot ett superbra Yankees, där han släppte till 5 hits och 5 earned runs på 1.2 innings. Hans ERA hoppade från 3,46 till 4,88 på bara en match.

Mike Leake, som är starting pitcher för Seattle inatt kommer från 3 hemska starter. Astros gjorde 5 runs på honom, och sedan blev han totalt överkörd mot White Sox med 8 runs. Slutligen fick Indians till ytterligare 4 runs den 28 april. Leake har i de 3 senaste starterna en ERA på 9,98 och 1,76 WHIP.

Angels har ett bra resultat mot honom, hela .302 i batting average, och med Mike Trout som har hela .333. LA Angels har också varit utmärkt på bortaplan med hela 11-2 i år. Allt pekar mot en stabil Angels seger här, och jag tar mina chanser med dem i natt.
Spela på Bet365 och få 100% bonus
Baseball

Seattle Mariners – LA Angels

  • Datum:
    05 maj 2018
    04:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här