Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Elfsborg – AIK Solna

Det är söndag, och vi har en hel del härliga Allsvenska matcher framför oss. Även Superettan bjuder på två matcher. Jag har redan rekat ut spel till några av dem som ni kan hitta i mina andra inlägg. Här har vi valt att fokusera på bataljen mellan Elfsborg och AIK.

Elfsborg - AIK Solna +0.5 @1.746

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kl 17.30 är det avspark på Borås Arena, och gästande AIK har börjat säsongen utmärkt. Laget har tidigare säsonger haft problem inledningsvis för att sedan knappa igen och allt som oftast hamnar man tvåa när serien summeras. Med den här starten duggar man tätt efter serieledande Hamamrby, och man har allt i sina egna händer för att gå hela vägen i år, speciellt som Malmö ser skakigt ut.

AIK har några tunga avbräck inför matchen. Spelare som Linnér, Stefan Silva, Lundström, Nyman är inte tillgängliga. Tarik Elyounoussi är osäker då har dragits med skada senaste tiden. Den stora stjärnan i Nabil Bahoui, som laget kretsar väldigt mycket kring, är avstängd och kommer alltså inte heller att spela. Även om AIK har en bred trupp, och kan ställa ut en bra elva ändå, ökar givetvis Elfsborg möjligheter att kunna rubba AIK mer än om truppen var intakt.

Borås Arena ett spöke för AIK
Elfsborg har börjat säsongen riktigt skakigt med endast 4 poäng på de 6 inledande matcherna. Laget är klart bättre än så, och man börjar bli desperata. Nu väntas då alltså en tuff match när AIK, som i fjol, lyckades knipa sin första seger i Borås sen 2002. Det är alltså något som spökar för AIK. Lägg därtill de tongivande avbräcken och ett Elfsborg som är pressat att börja klättra i tabellen, så finner jag stort, stort värde på 1an här.
Fotboll

Elfsborg – AIK Solna

 • Postad:
  06 maj 2018
  10:12
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1 +0.5
 • Insats: 2,00
 • Odds: 1,75
 • Bolag: Sportmarket
 • Datum:
  06 maj 2018
  17:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

dellgren 2018-05-10 23:55

Citat:
Ursprungligen postat av vinter Visa inlägg
AIK Solna?
Citat:
Ursprungligen postat av Lukasoe Visa inlägg
Blir så när jag infogar spelet i spread
Infon hämtas från Pinnacle, om jag inte minns fel, och där heter AIK just AIK Solna.

Lukasoe 2018-05-10 22:53

Blir så när jag infogar spelet i spread

vinter 2018-05-10 15:24

AIK Solna?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td