promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Falkenbergs – Osters If

Fredagens spel i Superettan mellan Frej och Athletic Eskilstuna slutade med en komfortabel 2-0 vinst för gästerna. Vi var helt rätt ute i analysen och spelet gick in till fin fina 2.05 gånger pengarna. Faktum är att oddset droppade ända ner till 1.40 innan matchstart. Anmärkningsvärt!!!

På söndag spelas det två matcher, och vi har hittat ett schyst spel mellan Falkenberg och Öster:

Falkenbergs - Osters IF -0.5 @1.800

----------------------------------------------------------------------------------------

Avspark kl 17.30 på söndag och serietrean ska ta emot Öster, som för närvarande ligger på en 13e placering. Om vi börjar med gästerna har de endast lyckats skrapa ihop 4 poäng så här långt. Ett kryss hemma mot Degerfors i premiären, samt en vinst borta mot ett trevande Jönköping. Inga styrkebesked såhär långt alltså. Spelschemat har ändå varit hyggligt, och många väntar nog på att maskineriet ska trumma igång. Fjolåret slutade i en 5e plats, och än så länge är man långt där ifrån. Nu väntar alltså en tuff bortamatch mot tabelltrean, och det ska bli intressant att se vad man kan ställa till med. Om man ens kan ställa till med något.

Harmoni i Falkenberg
Annat är det för Falkenberg, som börjat säsongen utmärkt med 4 raka vinster, och ett kryss senast borta mot Halmstad. Man har avvärjt lag som GAIS, AFC Eskilstuna och Landskrona, och det ser faktiskt riktigt bra ut. Produktionen såhär långt är utspridd över flera lagdelar, vilket tyder på att man har en bra brett, och goda förutsättningar för att det här ska bli en rolig säsong. Man har hela 11-4 i målskillnad mot Östers 6-10, och det finns egentligen ingenting som tyder på att gästerna ska kunna störa här. Formkurvorna pekar åt olika håll än så länge, och gästerna har allt att bevisa varför man inte skulle välja hemmasidan i det här mötet.
Fotboll

Falkenbergs – Osters If

 • Postad:
  05 maj 2018
  11:04
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1 -0.5
 • Insats: 2,00
 • Odds: 1,80
 • Bolag: Sportmarket
 • Datum:
  06 maj 2018
  17:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Superettan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td