promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Aramis Amok – Övriga

Färjestad lopp 6:
Här väljer vi att spela 9 Aramis Amok som vi är helt inne på tidigt sitter i ledningen och sedan vinner detta. Vi har trott mycket på honom i det senaste starterna men han har gjort bort sig med galopper på V75 mot hårt motstånds. Senaste travade han felfritt och gjorde ett mycket bra lopp som femma via 1.11,0 sista 800 ute i tredjespår. Täta starter denna gång känns klart spännande och som jag läser loppet borde Björn Goop, tidigt kunna köra sig till ledningen från springspåret på tillägg. Motståndet är klart passande denna gång och löper han upp till sitt kunnande vinner han detta. Vi kliver in med 7 units till 2.40 utan att tveka!
Trav

Aramis Amok – Övriga

 • Postad:
  07 maj 2018
  16:07
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,40
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  07 maj 2018
  20:14
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td