promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sirius – Orebro

Trevlig match på måndag i Allsvenskans 7e omgång. Obesegrade Örebro gästar Uppsalalaget, och jag blir starkt förvånad över favoritskapet.

Sirius - Orebro +0.25 @1.780

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det går inte längre att blunda för Örebros inledning på säsongen. Det pratas om AIK, Hammarby, Malmö, Djurgården osv. Faktum är att laget är obesegrade på de 6 inledande matcherna, och man hittas på en 3e plats i tabellen med en match mindre spelad än 4an Malmö. Senast stod man för en osannolik vändning mot Dalkurd, där man med 10 minuter kvar att spela vänder 0-2 till 3-2, och Kennedy Igboananike gör sina två första mål för säsongen.

Sirius har det desto tuffare. Man är näst jumbo, med endast 4 inspelade poäng. Målskyttet spökar och med tre raka förluster har man här en måstematch mot ett Örebro i total harmoni som väntar. Kim Bergstrand bör samla ihop sitt manskap och komma fram till en bra game plan här, för poängen måste börja trilla in snart.

Det är lite "make it, or brake it"
Hur länge detta ska hålla i sig för Örebro återstår att se. Någon gång kommer ju förlusten att komma. Jag skulle vilja säga att detta är en extremt viktig match om man vill blanda sig in i toppstriden på riktigt. Vid en förlust här tror jag att vågen man rider på ebbar ut något. Skulle man däremot lyckas knipa poäng kan det mycket väl vara så att man hänger kvar i toppen en längre tid denna säsong. Det ska bli oerhört intressant att se.

Sirius är tippade på den nedre tabellhalvan, men inte så lågt som de står nu. Förmodligen kommer man klättra något, då man faktiskt har haft ett tufft spelschema med många topplag att rå på. I den här matchen väljer jag dock att gå på gästerna, där det råder maximalt självförtroende, och det vore egentligen dumt att inte dra nytta av det.
Fotboll

Sirius – Orebro

 • Postad:
  05 maj 2018
  11:53
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 2 +0.25
 • Insats: 2,00
 • Odds: 1,78
 • Bolag: Sportmarket
 • Datum:
  07 maj 2018
  19:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td