Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Czech Republic – Switzerland

Halloj! Äntligen är det dags. Första expertreken, och det hoppas vi kunna fira med grönt i protokollet. Vi siktar på att dubbla pengen, och lite till, när Tjeckien ska ta sig an Schweiz i kvällen match i hockey vm.

Czech Republic - Czech Republic @2.04

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det är en spännande match vi har framför oss, med två lag som med största sannolikhet kommer vara med och slåss om slutspelsbiljetterna. Schweiz innehar just nu 3e platsen i gruppen, utan att imponera. Man började turneringen i en riktigt märklig match mot Österrike, där man tappade en 2-0 ledning, men lyckades tillslut vinna på förlängning. Sedan vann man igen mot Slovakien i en tight match, som kunder gått åt endera håll. Resultatmässigt hittills finns det inte mycket att klaga på, men spelet klaffar inte alls, och det ska bli oerhört intressant att se hur Patrick Fischer ska få igång sina mannar till kvällens match. För det lär behövas.

Tydligt favoritskap
Nu möter Schweiz ett klart bättre motstånd. Tjeckien inledde med en vinst efter förlängning mot ett Slovakien som skulle streta emot riktigt hårt i det Tjeckoslovakiska derbyt. Visst hade Tjeckien tur som med endast 10 sekunder kvar av matchen petade in 2-2 målet. Det ska dock sägas att skotten skrevs hela 42-17, och sett till 60 minuter borde matchen slutat med klar Tjeckisk vinst. Sedan mötte man ett starkt Sverige, där man gjorde en riktigt bra match, och höll faktiskt på att knappa igen underläget. Två klart godkända insatser, även om resultatet inte gått som man önskat.

Nu kliver man in som favoriter, och är klart medvetna om hur viktiga poäng som står på spel. Tjeckien har en bättre trupp, och ska vara klara favoriter här mot ett Schweiz som inte alls imponerat såhär långt. 2.04 gånger såsen på Tjeckisk vinst spelas.
Ishockey

Czech Republic – Switzerland

  • Datum:
    08 maj 2018
    20:15
  • Sport: Ishockey
  • Land: World
  • Liga: Championships
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lukasoe 2018-05-08 18:57

Ser att det blev fel. Det ska givetvis stå såhär.

Czech Republic - Switzerland
- Czech Republic @2.04
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td