promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – över + över

Här spelar vi flera spel i två olika MLB-matcher, Cincinnati Reds - NY Mets och San Diego Padres - Washington Nationals.Spel 1: NY Mets team över 3.5 runs @1.44
Washington Nationals team över 2.5 runs @1.37

Totalt odds: 1.97 @NordicbetSpel 2: San Diego Padres - Washington Nationals: Washington -1
Odds: 1.79 @PinnacleSpel 3: Cincinnati Reds - NY Mets: NY Mets ML
Odds: 1.92 @PinnacleSpel 4: NY Mets +2.5 @1.28
Washington +1.5 @1.25

Totalt odds: 1.60 @Nordicbet
Cincinnati Reds - NY Mets

I måndagskvällens MLB-action kommer New York Mets att resa till Great American Ball Park för att öppna en serie mot Cincinnati Reds. Mets kommer från förlust serier mot Atlanta och Colorado. New York har blivit nollade tre gånger under sina senaste sex matcher och ligger just nu två matcher över 50% strecket totalt sett.

Tjugofyra år gamla southpaw P.J. Conlon kommer att göra sin första karriär start för Mets. Conlon, som är från Nordirland, har en 2,68 ERA över 319 minor league innings.

Medan Mets har haft det lite kämpigt den senaste veckan har Cincinnati Reds haft det kämpigt under hela säsongens början. Reds har förlorat 26 av sina första 34 matcher och har just nu det värsta rekordet i majors. I söndagens match gjorde Joey Votto en home run och fick till fyra runs i en 5-8 förlust mot Miami.

Trettiotvå år gamla right handed Homer Bailey (0-4, 4.81 ERA) får äran att starta för Reds i serieöppnaren. Cincinnati har förlorat alla Baileys sju starter den här säsongen och han en 1,25 WHIP för tillfället.

Jag tror mycket på Mets i den här matchen, och jag ser också en del fördelar här. Mets är 9-2 de senaste 11 matcherna i denna park. Reds Bailey är också 0-3 hemma mot Mets under sin karriär. Därtill har Reds också förlorat alla matcher med Bailey hittills denna säsong. Jag ser mycket värde i att spela Mets i flera olika spel här. NY Mets borde kunna vinna här, och få till åtminstone 4-5 runs.
San Diego Padres - Washington Nationals

Washington Nationals åker till Petco Park på måndag 7 maj för att spela mot San Diego Padres. De förväntade starting pitchers är Stephen Strasburg för Nationals och Tyson Ross för Padres.

Nationals har ett 18-17 record denna säsong. Starting pitcher Stephen Strasburg har ett 3-3 record med en ERA på 3,47 och en WHIP på 1,05 i år. Han har 54 strikeouts över sina 46.2 innings pitched och han har gett upp 38 hits. Han tillåter 7,3 träffar per 9 innings och han har en FIP på 3,91. Bullpen har en ERA på 4,54 och de har gett upp 86 base hits denna säsongen. De har ett lag WHIP på 1,15 och deras FIP som en enhet är 3,84.

San Diego har ett 13-22 record i år. Med en ERA på 3.28, har Tyson Ross ett 2-2 record och en 1,18 WHIP denna säsong. Han har 40 strikeouts över de 35.2 innings som han har spelat. Han har också gett upp 29 hits. Han tillåter 7,3 träffar per nio innings och hans FIP står på 2,83. Bullpen har en ERA på 3,33 och de har gett upp 112 base hits denna säsongen. Deras lag WHIP är 1.43 medan deras FIP som en enhet är 3,87.

Jag ser många fördelar här för Washington. Nationals är 23-7 på bortaplan när totalen är 7 eller lägre och har vunnit 3 av de senaste 4 matcherna i San Diego. Padres är 0-5 som underdog när totalen är 7 eller lägre. De har Ross som starter i natt och han har en 5,94 ERA mot Nationals. Strasburg som startar för Washington är 6-2 mot Padres och har en 2,03 road ERA denna säsong. Jag tror mycket på Nationals i den här matchen och ser värde i att spela flera spel med Washington här. Nationals borde kunna vinna här, och få till åtminstone 4-5 runs tycker jag.

Spela på NordicBet och få Se bonus här
Baseball

Parlay – över + över

  • Datum:
    08 maj 2018
    01:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td