promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – över + över

Här spelar vi flera spel i två olika NBA matcher, Philadelphia 76ers - Boston Celtics och Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors.Spel 1: Philadelphia - Boston: över 196.5 p
Odds: 1.40

Cleveland - Toronto: över 206.5 p
Odds: 1.46

Totalt odds: 2.04 @UnibetSpel 2: Philadelphia - Boston: Philadelphia team över 103.5 poäng
Odds: 1.62 @bet-at-homeSpel 3: Cleveland - Toronto: Toronto team över 103.5 poäng
Odds: 1.90 @PinnacleSpel 4: Philadelphia - Boston: Philadelphia -1.5
Odds: 1.41 @Unibet

Cleveland - Toronto: Toronto +11.5
Odds: 1.40 @Unibet

Totalt odds: 1.97 @Unibet
Philadelphia 76ers - Boston Celtics

Boston Celtics kommer att försöka ta sig vidare när de besöker Philadelphia 76ers för Game 4 i Eastern Conference Semifinals. Det står 3-0 till Boston just nu. Det andra seedade Celtics behövde sju matcher för att eliminera Milwaukee i första omgången. De var nog många som trodde att Boston skulle få svårt här mot 76ers. Boston lyckades knipa de två första matcherna hemma och tog även den tredje matchen i Philadelphia i en tät match som slutade 101-98 till Boston. Celtics missade 28 av sina 38 threepoint försök och sköt 45 procent totalt. Rookien Jayson Tatum ledde Celtics offensivt med 24 poäng. Terry Rozier bidrog med 18 poäng och sju rebounds för Celtics.

Philadelphia 76ers vann 16 matcher i slutet av den ordinarie säsongen och måste nu slå Boston i 4 raka matcher för att gå vidare till Eastern Conference Finals. På lördag kunde 76ers offensiv endast producera 47 poäng under andra halvlek och övertid. Philadelphia vann striden i rebounds med en 62-57-marginal och hade 15 turnovers i matchen. 76ers satte 9 av 30 threepointers och sköt 39 procent totalt. All-Star C Joel Embiid ledde Philadelphia offensivt med 22 poäng och 19 rebounds. Totalt 6 spelare hade 10+ poäng i matchen. Rookien Ben Simmons fick till 16 poäng, 8 rebounds och 8 assists i förlustmatchen för 76ers.

Jag har väldigt svårt att se Boston ta detta i fyra raka matcher. 76ers är alldeles för bra för att bli utspelade så här, även fast Boston är ett väldigt välcoachat lag. Philadelphia måste hitta tillbaka till det fina spel som man hade i slutet av säsongen, och gör man det så skall man kunna slå Boston här. Man har också kniven mot strupen här, så man kommer och måste verkligen göra allt här.

Bostons G Kyrie Irving (knä) har gått utan kryckor och hans återhämtning framskrider snyggt. 76ers rankades som nummer 1 i ligan i rebounding och måste komma tillbaka till det mot Celtics för att utöka denna serie. Jag ser värde i att spela Philadelphia i flera spel här, då jag tror man kommer att kämpa in i det sista inatt, och då tror jag också att denna matchup kommer göra sin del i de två parlay-spelen.
Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors

På måndagsnatten blir det NBA playoff action, då Toronto Raptors och Cleveland Cavaliers spelar Game 4 i deras Eastern Conference Semifinal från Quicken Loans Arena. De top seedade Raptors vann hela 59 matcher under den ordinarie säsongen och måste nu vinna fyra raka matcher för att gå vidare till konferensfinalen. På lördags vann Raptors den sista quartern med 12 poäng men kunde inte slutföra comebacken, utan det blev återigen en förlust med 103-105. Toronto hade 17 turnovers i matchen och sköt 47 procent fieldgoals. Kyle Lowry ledde laget offensivt med 27 poäng och 7 assists. Totalt 5 spelare gjorde 10+ poäng i matchen. Serge Ibaka gjorde 11 poäng och 8 rebounds i förlust matchen.

Cleveland Cavaliers hade verkligen en upp-och-ner ordinarie säsong i år, men har nu ett bra läge att ta sig till sin fjärde raka NBA-final. I Game 3 byggde Cavaliers upp en 15-poängsledning till halvtid. Cleveland satte 9 av 25 trepoängare och sköt 48 procent totalt. LeBron James ledde sitt lag till seger med 38 poäng, 7 assists och 6 rebounds. Kevin Love fick till 21 poäng i matchen och 16 rebounds för Cavaliers.

Det är kniven mot strupen här för Raptors, och man är tvungen att hitta på någonting inatt. Jag tror på en ganska offensiv och öppen tillställning här, då Cavaliers kan spela kanska mycket utan press. Situationen i denna match borde göra att vi passerar totalerna i spelen, och Raptors borde också klara att förlora med mindre än 12 poäng, som vi har i den ena dubbeln.

Båda lagen kommer till denna match utan några märkbara skador att rapportera. Raptors har verkligen något att bygga på med tanke på sin sena comeback i Game 3 och måste nu få till en 48-minuters insats för att kunna förlänga serien. Tveksamt om Raptors kan vinna inatt, men man borde kunna hota i alla fall.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Basket

Parlay – över + över

  • Datum:
    08 maj 2018
    00:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td