promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Finland – Denmark

Vi har hittat ett väldigt generöst spel i kvällsmatchen från Grupp B. Det är Finland som ska ta sig an hemmanationen Danmark.

Finland - Denmark -2.5 @1.775

-------------------------------------------------------------------------------------------

Finland ångar på i bakvattnet av Kanada och USA. Nu leder man gruppen, och även om man mött motstånd av lägre kaliber ser det ändå oerhört intressant ut. Man har en fruktansvärd offensiv som kan hota vilket lag som helst i turneringen. Med Aho, Teravainen och Rantanen i spetsen bör Danskarna få mycket att göra här ikväll.

Danmark inledde med vinst mot Tyskarna på övertid. Därefter kom 2 förluster på toppnationerna USA och Kanada. Klara sådana ska tilläggas. 4-0 respektive 7-1. Nu möter man ett till topplag, och det mesta tyder på att historien ska upprepas. Det är faktiskt så att det är inte dessa matcher Danmark ska vinna.

Klart övertag Finland
Danskarna har svårt att matcha topplagen i turneringen, och med det Finland visat upp hittills ser jag ingen som helst anledning att inte kliva in på -2.5 linan här med 7 units. Jag tror på ännu en stabil seger och fortsatt gruppledning när kvällen summeras. 23-2 i målskillnad säger ganska mycket mot Danskarnas 4-13. Får man hål på Andersen tidigt kan det mycket väl rinna iväg. Spelbart ner till 1.58-1.60.
Ishockey

Finland – Denmark

  • Datum:
    09 maj 2018
    20:15
  • Sport: Ishockey
  • Land: World
  • Liga: Championships
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td