promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Germany – South Korea

4e gruppomgången ska spelas och vi fokuserar på bottenmötet där Tyskland möter tokjumbon Sydkorea, som på förhand skulle få det väldigt svårt.

Germany - South Korea -3.5 @1.87

-------------------------------------------------------------------------------------------

Sydkorea har 3 raka torsk, och man har gjort 1 mål framåt, och släppt in hela 23 bakåt. Man har däremot mött lag som Finland och Kanada, vilket är av absolut världsklass, men senast fick man återigen stryk mot Lettland med 5-0. Det ser inte bra ut helt enkelt.

Tyskarna är lite av en besvikelse såhär långt. Med två övertidsförluster och en förlust på ordinarie tid. De har endast skrapat ihop 2 poäng, och placerar sig som näst jumbo. Laget besitter ganska bra styrka tycker jag, och om man vill ens ha en liten chans på slutspelsbiljett är detta en måstematch.

Klasskillnad råder
Det är trots allt så att Sydkorea hör inte hemma på den här nivån, samtidigt som Tyskarna underpresterat en aning. Problemet sitter väl främst på försvars- och målvaktssidan. Jag tror inte man kommer starta Pielmeier här då man verkligen måste ha 3 poäng. Vid en vinst här kan Tyskarna i princip säkra avancemang för nästa år, och det skulle se allt mörkare ut för Sydkorea, som med största sannolikhet kommer åka ur gruppen.

Jag tycker vi får ett kraftigt överodds på -3.5 på Tyskarna till hela 1.87. Det klipper vi direkt med 7 units. Spelbart ner till 1.68-1.70.
Ishockey

Germany – South Korea

  • Datum:
    09 maj 2018
    16:15
  • Sport: Ishockey
  • Land: World
  • Liga: Championships
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td