Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Westline – Plats

Kvällens V86 avgörs på Solvalla samt Åby. Riktigt fina lopp, och jag har hittat några drag som jag kommer att testa.

Kvällens bästa spel tycker jag vi hittar i den andra avdelningen som avgörs på Solvalla och det är Nr 1 Westline.

En häst som det varit en del bekymmer med, men efter en del korrigeringar i balans kommer hästen nu från två raka segrar. Till denna start hoppar Jorma Kontio i vagnen vilken knappast är en nackdel, Jorma brukar vara säker med startsnabba hästar ocg dessutom sugen på att köra i spets även om de inte är favoriter. Jag tror alltså man kommer ta emot den stora favoriten Nr 3 Dice Man i detta lopp.

Tränare är Michael Broberg, en väldigt optimistisk tränare så man ska väl ta det med en nypa salt när han säger att hästen är stenklar i detta lopp, men samtidigt gillar jag det jag sett på slutet med mina travögon, och jag hoppas och tror att hästen säljer dyrt från spets i detta lopp.

Stor favorit är allt Dice Man, en kanon helt klart, men inte lätt att vinna från dödens nu när det vankas snabba banor. Värst emot tror jag 10 Urban Kronos är med Örjan om det skulle bli för hård fart på tillställningen.

Tycker bolagen ligger högt på detta spel & jag testar både vinnare/plats på mitt drag enligt nedan.

Vinnare: 2 Units
Plats: 7 Units (max)

Lycka till vid rygg !
Spela på LeoVegas och få SPORT = 100% upp till 3000 kr
Trav

Westline – Plats

 • Postad:
  09 maj 2018
  15:37
 • Rekare: robfri
 • Spel: 1
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,35
 • Info: Plats
 • LeoVegas
 • Datum:
  09 maj 2018
  20:00
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Annat
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här