Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Boston Celtics – Philadelphia 76ers

Jag väljer att spela Boston Celtics att vinna över Philadelphia 76ers i nattens NBA playoffs. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.92.

Philadelphia 76ers tog den sista chansen i Game 4 och undvek därmed eliminering. Man fick till en hemmavinst och reducerade matchserien till 3-1 mot Boston Celtics. Boston dök inte alls upp i matchen, och nu är man hemma för att försöka avgöra detta.

Nu kommer Boston alltså att vara värd för en elimineringsmatch på TD Garden. Celtics kunde ha avslutat detta och avancera till Eastern Conference Finals i den förra matchen. Fastän de misslyckades, så tror jag ändå inte att denna serie kan komma tillbaka till Philadelphia.

Cleveland svepte Raptors och de väntar nu i ECF. Golden State och Houston är redo att rocka i Western Conference Finals. NBA-playoffs går i full fart framåt och den här serien borde kunna avgöras här inatt till Bostons fördel.
Jag ser mycket värde här i att spela Boston ML. Priset är faktiskt riktigt bra trots att de är hemma och förväntas stänga den här serien.

Philly är fortfarande potentiellt en mycket hård motståndare. Ben Simmons har förbättrat sitt spel under de senaste matcherna och Sixers gjorde ett strålande drag genom att starta T.J. McConnell.
McConnell gav Philly en andra playmaker, då Sixers var mycket mer kontrollerade i Game 4 än de hade varit under hela serien. Det ledde till 26 freethrows och bara 8 turnovers. Boston var aggressiva och matchade dem med 26 freethrows, men faktum är att man inte var speciellt noggranna, då man hade hela 15 turnovers.

Det var verkligen skillnaden i det senaste mötet, eftersom båda lagen sköt 41% fieldgoals eller sämre och Boston höll ett hot-shooting Sixers-lag till 26% threepointers.

Nu när serien skiftar tillbaka till Boston, tror jag att försvarsspelet är mer till Bostons fördel också. Celtics har varit tuffa att slå hemma hela året och de har också varit väldigt bra ATS hemma. De lät en slinka igenom i match fyra, men nu har de chans att avsluta detta och hålla sig fräscha inför vad som kan bli en intensiv ECF-serie med Cleveland Cavaliers.

Sixers är ett lag i stigande form, men det kommer inte bli uppfyllt i år. Man visade verkligen upp sig och kommer att bli ännu bättre nästa säsong. Deras brist på veteraner, ledarskap och playoff erfarenhet poppade upp i denna serie, och även fast tror jag det blir jämnt inatt, är detta troligtvis slutet på en godkänd säsong av 76ers.

Oddset på Boston ML är för högt för att lämnas bort här tycker jag.
Basket

Boston Celtics – Philadelphia 76ers

 • Postad:
  09 maj 2018
  18:19
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: 1 ML
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,92
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  10 maj 2018
  02:00
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här