Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Norway – Canada

Kanada -5.5 – 8u x 2.04 @ Nordicbet

Detta kommer inte bli en lång rek då det egentligen inte finns så mycket att skriva då klasskillnaden mellan lagen är enorm. Norge har inte någon spelare från NHL och majoriteten kommer från blåbärsligor runt om Europa. Visst det finns ett par som är ok, eller till och med bra med svenska mått, men mot Kanada ska inte det hålla.

Norge kämpade på bra mot både Lettland och Tyskland och fick det till OT i båda dessa. Man vann efter straffar mot Tyskland och förlorade mot Lettland. Sen blev det torsk mot Finland med 7-0 senast. Kanada inledde turneringen med en förlust mot USA med 5-4 efter straffar, efter det körde man över Sydkorea med 10-0 och Danmark med 7-1.

Det kanske låter självklart att Kanada vinner med 7-1 över Danmark men är lite imponerad av den matchen ändå för jag anser att Danmark har ett lite underskattat lag, vilket vi fick se igår när de slog Finland. Vi får inte glömma att de spelar på hemmaplan och enligt mig har Danmark ett klart bättre lag än Norge. Vann man den matchen med 6 mål ska man minst göra det här också! Väljer dock inte ett maxspel då chansen finns att man slutar spela efter 5-0, ser dock inte detta som troligt då Kanada brukar tycka det är kul med hockey, även sådana här matcher när de bara kan leka lite.
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Ishockey

Norway – Canada

  • Datum:
    10 maj 2018
    20:15
  • Sport: Ishockey
  • Land: World
  • Liga: Championships
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td