Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: USA – Latvia

Vi plockar ett spel inför morgondagen i hockey vm då USA möter Lettland i grupp B kl 16.15.

USA - Latvia -3 @1.91

-------------------------------------------------------------------------------------------

USA tågar på. Man är obesegrade, och med sina 3 vinster placerar man sig bakom Finland i toppen. I första matchen kunde man slå Kanada på straffar efter att ha varit snuskigt effektiva. Man var under stora delar av matchen utspelade, men att man lyckas komma tillbaka tyder på kvalitet. Inte minst offensivt.

Lettland har börjat turnering ganska bra. Man plockade 2 poäng mot Norge, för att sedan åka på riktig smisk mot Finnarna. Hela 8-1 skrevs det. Sedan slog man jumbon Sydkorea, och just nu ligger man faktiskt över slutspelsstrecket. Vad mer finns det att begära..

Både en och två nummer för stora
Vi såg i matchen mot Finland, och hur Lettland bara kollapsade. Man hade inte en chans. Nu ställs man emot en annan titelaspirant i USA, som har ett enormt offensivt balanserat lag, som vägs upp med en storspelande Keith Kinkaid bak mellan stolparna. Som vi nämt ha USA en kraftig spets i laget, och det visar sig tydligt då produktionen fördelas över flera spelare som Kane, Kreider, Atkinson, Gaudreau osv. Samtidigt släpper man ändå in rätt lite mål, även om man bjuder till målchanser, varför något överspel känns inte aktuellt.

USA har en helt annan trupp, och är alldeles för stora än Lettland, som bara kommer få se sig besegrade här tror jag. Vill man med i slutspel är det inte matcher som denna man ska fokusera på. Det kommer matcher längre fram för Lettland som är ack så mycket viktigare än denna. Klar, klar fördel USA, som spelas -3 till 1.91. Spelbart ner till 1.75.
Ishockey

USA – Latvia

  • Datum:
    10 maj 2018
    16:15
  • Sport: Ishockey
  • Land: World
  • Liga: Championships
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td