Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: France – Austria

Gårdagen slutade i en tuff sådan. De båda storfavoriterna, USA och Ryssland, grejade inte att lösa sina linor. Det är sånt som händer, och det är med största sannolikhet inte heller den sista gången. Idag har vi hittat ett spel i den tidiga matchen i hockey vm mellan Frankrike och Österrike.

France - Austria Ö2.5 @1.86

-------------------------------------------------------------------------------------------

Båda lagen hittar man i botten av tabellen. Österrike är näst jumbo, framför Vitryssland, och man har bara lyckats mäkta med en ända poäng när man kryssade mot Schweiz i första matchen. Sedan dess har förlusterna haglat och man har fått släppa in hela 18 mål de 3 senaste matcherna, och senast mot Tre Kronor blev man fullkomligt blottade när Sverige bokstavligen lekte med dem.

Fransmännen ligger placeringen ovanför Österrike med sina 3 poäng. Vinsten kom i överkörningen mot Vitryssland när man vann med 6-2. Sedan har man fått stå tillbaka för Slovakien och Sverige. Ganska lika lägen för båda lagen alltså.

Kraften finns i offensiven
Det är ett getingbo nere i botten, och det finns inte en lika tydlig nederlagstippad favorit som Sydkorea i andra gruppen. Därför är detta av yttersta betydelse då är lite av en 6-poängsmatch. Österrike är egentligen tippade att hamna sist i gruppen, och har inte direkt motbevisat det. Jag tror man kommer straffas av Frankrike likt Vitryssland gjorde, då Frankrike har en bra offensiv i Da Costa, Fleury och Perret framförallt. Bägge lagen har mött i princip samma motstånd såhär långt, och nu möter man alltså varandra. Jag håller Frankrike klart högre. Raka spelet funkar också, men jag ser mer värde i lagtotalen.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Ishockey

France – Austria

  • Datum:
    11 maj 2018
    16:15
  • Sport: Ishockey
  • Land: World
  • Liga: Championships
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td