Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Nashville Predators – Winnipeg Jets

Jag väljer att spela Nashville Predators att vinna över Winnipeg Jets i nattens NHL playoffs. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.70.

Vi hoppades alla på ett Game 7 i denna omgång och vår önskan har beviljats. Nashville Predators såg till att inte bli utslagna i Winnipeg. De kom ut med eld och lågor och såg till att fixa till ett avgörande på hemmaplan. Jets återhämtade sig aldrig och fick acceptera en förlust med 4-0 på hemmais. De kunde ha avslutat serien precis där och då i Winnipeg, men de måste göra det den svåra vägen i Nashville nu.

Tennessee är en plats där Jets har vunnit redan på ett ganska övertygande sätt, 6-2 i Game 5. Dock är jag tveksam om man lyckas göra detta igen. Vegas kommer att vänta på vinnaren i denna serie.
Oddset och allmänheten gynnade Jets i Game 6, men Preds var alltför väl förberedda där. Golden Knights har redan löst ut sin biljett, och om det går som jag tror här så är det Nashville som möter Vegas i nästa omgång.

Absolut ingen hade väl kunnat tro att vi skulle kunna få se en konferensfinal med Jets och Golden Knights. Det är möjligt nu, men Nashville är snäppet bättre. Predators målvakt Pekka Rinne har varit on och off i slutspelet denna säsong. Han var fruktansvärt dålig i Game 5, men studsade tillbaka under press i Winnipeg. Han är nyckeln till vinsten ikväll, och det betyder att han måste vara ON inatt.

Rinne var på hugget senast och släppte aldrig in Jets i matchen. Han stoppade 34 skott i den matchen. Winnipeg spelade faktiskt stundtals ut Preds men kunde inte producera ett enda mål ändå på Rinne. Spelar Rinne lika bra inatt bådar det gott för Nashville. Han är fullt kapabel att bli varm, och förhoppningsvis för Preds, är han som bäst just nu. Rinne har dock varit lite överallt i slutspelet.

Och vad gäller Winnipegs målvakt Hellebuyck har han varit inkonsekvent också. I ett antal situationer har han räddat Jets med sitt mirakulösa spel. Hellebuyck kan dock vara lite av en underpresterare ibland. Han har tillåtit minst 4 mål i tre matcher i serien. Omvänt har Hellebuyck tillåtit 2 eller mindre mål i tre matcher.

Inatt gäller det att hålla kaffepannan varm, då det kommer bli åka av i Nashville. Den som vinner kommer sannolikt att ge Golden Knights ett ganska bra test. Jets och Golden Knights i en konferensfinal lät nog ganska absurt i september förra året. Så som Predators såg ut i den senaste matchen kan jag ingenting annat än att gå med dem. Att vinna en gång i Nashville var bra gjort av Jets, och att nu göra det två gånger i rad kommer att bli riktigt tufft.

Detta kommer sannolikt att vara en mycket underhållande match. Predators kommer dock troligtvis att lägga sin fot på gaspedalen och stänga ner Jets hemma. Jag är rädd för att Winnipeg hade sin chans hemma och gjorde inte sitt bästa där. P.K. Subban och company kommer inte att tillåta en upprepning av Game 5 på hemmais. Det lutar åt att Nashville tar hem Game 7 och fortsätter mot Vegas Golden Knights i Western Conference Final.
Ishockey

Nashville Predators – Winnipeg Jets

 • Postad:
  10 maj 2018
  15:52
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,70
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  11 maj 2018
  02:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

maximalvinst 2018-05-10 16:24

Jo, nyckeln för Predators är väl nog försvaret med Pekka Rinne i storform. Hur som helst kommer det bli en hyperintressant match att följa inatt!!!

CalPrim 2018-05-10 16:10

Skulle precis skriva ihop en rek på samma spel men såg att du hann före Men inte så säker på att Predators sätter foten på gasen. För högt tempo mot Jets är självmord för de flesta lagen, har även varit det för Predators ett par gånger under säsongen. Kollar man på game 6 och vad som gjorde Predators överlägsna där så var det hur hela laget försvarade som en, detta bör fokus ligga på igen för att sätta fart när chansen ges. Sen skulle det inte förvåna mig om Forsberg avgör med något magiskt mål
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td