Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Real Betis – Sevilla

Det är lördag, och den näst sista omgången av La Liga och det är två lag på den övre tabellhalvan som möts, med 5 poäng emellan dem.

Real Betis - Sevilla +0 @2.02

-------------------------------------------------------------------------------------------

Sevilla har varit lite av en besvikelse det här året. Man lyckades visserligen ta sig till åttondelsfinal Champions League slutspelet där man skakade Manchester United rejält, men i ligan har det sett annorlunda ut. Efter uttåget i CL har det gått kraftigt utför.. Man tappade identiteten och den italienska tränaren Vincenzo Montella, som tillträdde i december 2017, fick se sin tid i klubben sluta reda några månader senare. In kom Joaqín Caparrós, som nu lett laget under 2 matcher som skulle betyda 6 poäng.

Real Betis hittas på en 5e plats i tabellen. Europa League platsen är säkrad, och vem hade på förhand trott att det skulle bli såhär bra. Laget har varit otroligt svåra att slå på Estadio Benito Villamarín, och med offensiven som lagets styrka, har man i år gjort succé.

Ska vara favorit
Sevilla ligger just nu på wild-card platsen, med Getafe hack i häl. Laget har i många år varit att räkna med i de Europeiska cuperna, och har blivit lite "specialist" vad det gäller Europa League. Skulle man missa kval till Europa här skulle fansen gå i taket. Nu ska man försöka rädda upp säsongen genom att i det näst sista mötet ställas mot succélaget Real Betis. Svår match alltså.

Även om Betis i princip positionerat sig i ligan redan, och poängen inte är av den största betydelsen så är det trots allt ett mäktigt derby. Det är därför fullkomligt orimligt att inte räkna med att man vill vinna detta minst lika mycket som om det var viktiga poäng på spel. Att dessa två lag ska vara 50/50 har jag svårt att köpa.

Real Betis trolig startelva - 3-5-1-1:
Lopez, Barta, Amat, Mandi, Durmisi, Ruiz, Garcia, Joaquin, Barragan, Boudebouz, Sanabria.

Sevilla trolig startelva - 4-2-3-1:
Soria, Escudero, Mercado, Lenglet, Layun, N´Zonzi, Mesa, Nolito, Banega, Sarabia, Ramirez.

Sevilla har inte vunnit en bortamatch de 5 senaste, och Betis har inte förlorat en hemmamatch de 5 senaste. Betis ska vara favoriter, och ganska stora sådana.
Fotboll

Real Betis – Sevilla

  • Postad:
    12 maj 2018
    10:42
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: 1 +0
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,02
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    12 maj 2018
    18:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Primera Division
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td