Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Real Madrid – Celta Vigo

Säsongerna börjar gå mot sitt slut i de europeiska toppligorna, och vi tycker oss ha hittat ett kanonspel i Spanien mellan Real Madrid - Celta Vigo.

Real Madrid - Celta Vigo U4.0 @1.90

-------------------------------------------------------------------------------------------

Zidane kan ju knappast vara nöjd med ligasäsongen i år. De dubbla titelförsvararna av Champions League bucklan kändes fullkomligt totalöverlägsna inför säsongen. Man spöade Barcelona i cupen enkelt i båda mötena, och man pratade om Real som att de inte skulle förlora en ända match på 3 säsonger i princip. Så blev inte fallet, och när ligan satte igång var det riktigt sömnigt bland stjärnorna. Man låg länge nere på en 5e-6e plats, och Barca kunde i praktiken avgöra säsongen relativt tidigt.

Celta Vigo har gjort en okej säsong. Varken mer eller mindre. Man hittar dem på en 12e plats, och nog trodde man att de skulle tillhöra top 10 iallafall. Nu är det istället andra lag som klivit fram och överraskat, och man får helt enkelt nöja sig med mellanmjölk i år.

Övertro på mål
Det är alltid knepigt att ge sig in i matcher som är i slutet på säsongerna. Det är svårt att veta hur motivationen är i laget osv. Många spelare tänker på VM som börjar om en månad och skaderisken, vilket kanske gör att man kliver in i närkamperna till 70-80% istället för 100%.

Nu har Real Madrid kanske årets viktigaste match kvar. Champions League finalen ska spelas mot Liverpool, och det är en jättemöjlighet att rädda upp säsongen på ett snyggt vis. Det gör givetvis att Real spelarna behöver hålla formen uppe, men kanske inte mycket mer än så. Spelare vilas, och huruvida Zidane roterar under matchens gång är också svårt att förutspå.

För Celtas del är säsongen totalt över. Man kan klättra någon placering, men till vilken betydelse.. Däremot är det alltid en morot att spela mot Real Madrid, vilket gör att de säkerligen kommer ge dem en god match.

Trolig startelva Real Madrid:
Navas, Marcelo, Ramos, Varane, Nacho, Kroos, Casemiro, Modric, Mayoral, Bale.

Trolig startelva Celta Vigo:
Alvarez, Johnny, Gomez, Cabral, Mallo, Sisto, Lobotka, Sanchez, Wass, Gomez, Aspas.

Jag tycker underspelet är kanon till fina 1.90.
Fotboll

Real Madrid – Celta Vigo

  • Postad:
    11 maj 2018
    12:42
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: UNDER 4.0
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,90
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    12 maj 2018
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Primera Division
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td