Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Boston Celtics – Cleveland Cavaliers

Jag väljer att spela tre spel i NBA playoff matchen mellan Boston Celtics och Cleveland Cavaliers.


Spel 1: över 204 poäng @1.88 (Pinnacle)
Spel 2: Boston team över 101.5 poäng @1.91 (Betway)
Spel 3: Cleveland team över 102.5 poäng @1.85 (Pinnacle)



Eastern Conference Finals kommer att komma igång på söndag kväll, när Cleveland Cavaliers invaderar TD Garden för att spela mot Boston Celtics. Det fjärde seeded Cavaliers hade en ganska ojämn regular season, men spelar sin bästa basket just nu. Cleveland sopade banan med top-seeded Toronto i den senaste omgången och avslutade serien med en imponerande 128-93 hemma seger på måndag kväll. Cavaliers fick till 12 av 26 threepointers och sköt 60% fieldgoals.

LeBron James fortsatte sin dominerande postseason med 29 poäng och 11 assists. Kevin Love bidrog med 23 poäng och sex rebounds för Cavaliers.
Jag rekommenderar verkligen att spela överspelen här i Game 1 i Eastern Conference Finals. Jag tror att nycklen här är att Bostons enda chans att ens göra en serie av detta är att försöka sakta ner spelet och på det sättet försöka vinna. Det är ingen tvekan om att försvaret kommer att vara en prioritet, men jag tror inte att Celtics kommer att förändra hur de spelar offensivt just nu.

Boston har verkligen levererat offensivt på hemmaplan i slutspelet. Om vi bortser från 92 poäng för Boston i match 5 mot Milwaukee i 1: a rundan har Celtics gjort minst 108 poäng i sina andra 6 playoff-matcher. Jag tycker också att Cavs är långt ifrån ett bra defensivt lag och kommer att få kämpa för att hålla tillbaka Celtics balanserade offensiv. Därtill tyckte jag att Cleveland verkligen hittade något offensivt mot Toronto och borde kunna hålla samma nivå mot Boston.

Clevelands defensive efficiency är verkligen upp och ner, mycket det tror jag är nycklen till överspelen här. Cleveland har både släppt till och gjort massvis med poäng den senaste tiden. Man har de tre senaste matcherna snittat hela 120 poäng. Om om vi lägger till att Boston de 4 senaste hemmamatcherna fått till 113 poäng i snitt, tycker jag vi ligger ganska bra till med överspelen här.

Bostons G Shane Larkin har en axelskada och kan tvingas missa hela serien. Cavaliers rankades 5: e i offensive efficiency under den ordinarie säsongen. Det är svårt att välja sida här, men desto enklare att spela totalspel här.
Cavaliers är 5-1 över totalen de 6 senaste matcherna, medan Celtics är 12-4 över totalen de 16 senaste matcherna.
Basket

Boston Celtics – Cleveland Cavaliers

  • Postad:
    13 maj 2018
    10:04
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 204
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,88
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    13 maj 2018
    21:30
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td