Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Switzerland – Sweden

Vi tycker linan ligger väl lågt mellan Schweiz och Tre Kronor, och det är vi inte sena med att klippa med ett maxbet.

Switzerland - Sweden Ö4.5 @1.781

-------------------------------------------------------------------------------------------

Sverige leder fortfarande gruppen, men man var nära att ge över taktpinnen till Ryssarna när man bjöd in Slovakien fullständigt senast. Det borde stått 6-1 efter 2 perioder, men istället gör Slovakien 3-3 i början av 3e perioden och skapar sig ett kraftigt momentum. Sverige ska vara glada att man inte förlorade den matchen på övertid faktiskt. Ska man hitta något gott i det hela är det väl att Sverige fick komma ned på jorden lite och känna att det inte löser sig av sig självt, utan att man måste jobba hårt som ett kollektiv oavsett motstånd.

Schweizarna har kommit igång rejält efter den sömniga inledningen mot Österrike. Man ligger just nu 4a och positionerar sig därmed för tillfället på slutspelsplats. Patrick Fischer har verkligen fått in sitt budskap i laget, och man har frångått lite av det gamla konceptet med en defensivt inriktad hockey, till ett mer anfallsglatt, kreativt och fartfyllt system.

Schweiz bjuder upp till offensiven
Tre Kronor är det bättre laget, och det är otroligt viktigt att man studsar tillbaka här och visar att Slovakienmatchen inte är något att oroa sig över. Man brukar i princip alltid föra matcherna, och jag tror även så blir fallet här. Däremot kommer Schweiz bjuda upp till ett böljande spel då man kommer fortsätta med sin fartfyllda offensiva hockey. Man har ändå en del spets i Niederreiter, Moser, Andrighetto osv. Nog kan man få in några baljor på Svenskarna, men det kommer även öppna upp sig för firma Rakell-Zibanejad-Janmark. Finns ingen anledning att tro målsnålt här.
Ishockey

Switzerland – Sweden

  • Postad:
    13 maj 2018
    00:12
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: ÖVER 4.5
  • Insats: 10,00
  • Odds: 1,78
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    13 maj 2018
    20:15
  • Sport: Ishockey
  • Land: World
  • Liga: Championships
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lukasoe 2018-05-13 19:57

Kör även ett handikappsspel på Sverige här. Tror man är revanschsugna och löser klar vinst tillslut!

Sverige -1.5 @1.88 med 5 units

Lukasoe 2018-05-13 11:04

Utöver detta får Sverige tillskott i Hörnqvist, Ekholm, Arvidsson och Filip Forsberg. Det är inget som direkt minskar chanserna till mål.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td