Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Winnipeg Jets – Vegas Golden Knights

Det är den första matchen i semifinalserien mellan Winnipeg Jets och succélaget Vegas Golden Knights, och vi tror på en fartfylld match.

Winnipeg Jets - Vegas Golden Knights Ö5.5 @1.877

-------------------------------------------------------------------------------------------

Winnipeg lyckades knipa game 7 i ett kokande Bridgestone Arena. Sett över 7 matcher är jag osäker på om man var det bättre laget. En sak är dock säker. Man hade garanterat den bättre målvakten Nu möter man ett Vegas, och en annan fantomkeeper i Marc Andre Fleury. Det kan då tyckas konstigt att jag väljer överlinan här trots dessa två monster mellan stolparna.

Vegas bara ångar på och vem hade trott att de skulle stå här i Conference final i höstas. Laget tippades att hamna bland dem 3 sämsta i ligan, och har alltså motbevisat allt och alla. Skulle detta gå hela vägen blir det nog en hollywood film av det hela.

Två lag med offensiva styrkor
Det som dessa två lag har gemensamt är deras sprudlande offensiv, samt en bra målvakt. Vegas kör med sitt snabba spel med mycket fart och energi. Lite olikt ett western lag att spela på det sättet då de brukar vara mer långsamma och tunga likt Anaheim, San José, Kings osv. Winnipeg spelar inte med samma fart, utan med mer tyngd i anfallsspelet med stora forwards med enorma skott. Patrik Laine, Mark Scheifele, Blake Wheeler osv. Dessa är alltså monster.

Att lägga sig på underlinan här tycker jag vore fel. Det är två bra målvakter på planen, men med rätt usla försvar framför sig. Med då dessa två offensiver tycker jag det blir svårt att kvantifiera betydelsen av dessa målvakter. Att det dessutom är första matchen i serien tror jag kommer göra att man går ut och kör på bara och försöker skapa sig ett bra utgångsläge, och inte spelar lika cynisk som det brukar bli senare när det ska avgöras. Jag tror därför överspelet kan vara bra här.
Ishockey

Winnipeg Jets – Vegas Golden Knights

  • Postad:
    12 maj 2018
    22:47
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: ÖVER 5.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,88
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    13 maj 2018
    01:10
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td