Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Boston Celtics – Cleveland Cavaliers

Spel Nr1:

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers = OVER 204.5 pts @ 1.91 (Unibet) ... Insats: 9 Units


Motivering:

Jag har mycket svårt att förstå denna låga linan i första conference finalen i east. Enligt mig är det här slutspelets mest felsatta lina hittills och jag har mycket svårt att se att vi får fler bjudningar likt denna.

Jag kommer ihåg att vi hade ett liknande scenario under fjolårets slutspel där bolagen var helt off på linan och vi kunde casha in flera matcher i rad på att deras värdering var långt ifrån min egen. Det här känns som ett minst lika bra tillfälle.

Det är alltså dags för conference finaler i NBA, vilket blir "semifinaler" så som vi brukar benämna slutspel här i Sverige. Inför säsongen var det ganska solklart att det var Celtics och Cavaliers som skulle mötas här och vara dom två bästa lagen i east. Under säsongen har det inte alls varit samma självklarhet då båda lagen har haft stora problem till och från.

Celtics har haft ett skadehelvete, en av laget stjärnvärvningar inför säsongen Hayward fick bara spela 5 minuter i första matchen innan hans säsong tog slut efter en hemsk skada. Lagets andra superstjärnvärvning Irving som man värvade in från just dagens motståndare Cavaliers är också han borta resten av säsongen, även om han kunde spela delar av grundserien.

Cavaliers såg intressanta ut inför säsongen men spelade ganska uselt och gjorde ganska rejäla förändringar i laget under säsongen. Stjärnan som man fick för Irving från Celtics var Thomas men han skickade man iväg till Lakers. Gamle Wade fick dra hem till Miami och på pappret så blev laget inte lika stjärnspäckat längre. Dock så spelar det väl mindre roll när man har Lebron James i laget, det gäller bara att få han i harmoni vilket man också har. Jag har sagt det många gånger men säger det igen, Lebron James har otaliga gånger talat om vikten att vara frisk och fräsch inför slutspelet. Således är 82 matcher i grundserien inte speciellt viktiga eftersom man vet att han kommer växla upp när det nalkas slutspel. Cavaliers slutade bara 4:a i east vilket är en stor missräkning men nu i slutspelet så har man spelat betydligt bättre. Lebron James bär laget på sina axlar och snittar 34.1 poäng per match i slutspelet vilket är klart bäst av alla och också närmare 7 poäng bättre än vad han levererade under grundserien.

Cavaliers är ett av ligans mest highscoring lag med ett snitt på 220.8 poäng per match under grundserien. Bara Pelicans släppte in mer poäng bakåt utav lagen som gick till slutspel. Under slutspelet så hade man en lite trög serie mot Pacers där man tillslut vann för att nu senast växla upp rejält mot "seriesegrarna" Raptors där Cavaliers vann 4 raka matcher och snittade 118.5 poäng framåt per match.

Celtics har ökat sitt snitt under slutspelet jämfört med grundserien. 206.6 poäng i slutspelet mot 204.4 i grundserien. Precis som Cavaliers hade man det tufft i första rundan mot Bucks men sedan mot ett bättre rankat motstånd i andra rundan, 76ers, så hade man det lättare då man vann 4-1 i matcher. Offensiven såg har sett riktigt bra ut senaste matcherna och med 5 vinster senaste 6 matcherna har man snittat 107.3 poäng per match framåt.

Ser man till H2H så är det även där väldigt highscoring. Utav dom senaste 12 matcherna så har 11 stycken nått 200 poäng. Senaste matchen slutade med 220 poäng.

Enligt mig är det väldigt konstigt att denna linan inte ligger kring 210 så som lagen spelat senaste veckorna. Båda lagen snittar över 100 poäng både framåt och bakåt vilket lämnar väldigt liten marginal för att totalen ska stanna under om lagen spelar som dom brukar.

Enda oron är väl att det är första matchen i serien vilket gör att det kanske kan bli lite oklar matchbild men dom här lagen känner varandra så väl och har spelat väldigt bra offensiv på slutet så jag tror man fortsätter på det spåret.

Enligt mig hög chans att båda lagen gör 100+ och jag tror vi hamnar närmare 220 poäng än 200!

BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Basket

Boston Celtics – Cleveland Cavaliers

  • Datum:
    14 maj 2018
    21:30
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td