Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Latvia – Denmark

Latvia - Denmark +0.5 @2.180
Sannolikhet: 40%
Korrekt odds: 2.50
Spelvärde: 126%

-------------------------------------------------------------------------------------------

Grymt spännande kvällsmatch där det ska avgöras vem som kniper den sista kvartsfinalsplatsen. Eftersom Lettland plockade poäng mot Kanada igår skiljer det alltså bara 1 poäng mellan lagen, och det är upplagt för en riktig nagelbitare.

Vinnaren av den här matchen avancerar alltså vidare. Danmark har en poäng mer, men Lettland har bättre målskillnad vilket gör att om Lettland vinner på förlängning, och går upp på samma poäng som Danskarna, kommer de alltså placera sig före på målskillnaden. Det ska bli grymt spännande att se.

Absolut ska Danmark vara favoriter. Man har hemmaplan, och en målvakt av absoluta världsklass. I övriga lagdelar är det ganska jämt, med en liten fördel Danskarna. I vanliga fall hade jag bedömt matchen som 42-58 i sannolikhet, men eftersom Lettland spelade igår och Danmark har vilat en dag extra blir det ännu lite lägre.

Trots detta bjuds det ändå på ett kraftigt överodds. Det kan mycket väl bli en målsnål match, och då kommer krysset närmre till hands. Att vi då får hela 2.18 på Lettland +0.5 plockar vi direkt.
Ishockey

Latvia – Denmark

  • Postad:
    15 maj 2018
    11:41
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: 1 +0.5
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,18
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    15 maj 2018
    20:15
  • Sport: Ishockey
  • Land: World
  • Liga: Championships
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lukasoe 2018-05-15 21:36

Såg det! Jag baserade det på en +0 lina. Oddset som erbjöds då var 3,15. Då skulle givetvis det korrekta legat på 2.50. Nu valde jag istället +0.5 till 2.18 och missade helt att ändra om där. Insatsen ska ju även den justeras därefter också!

Hehe ja jag får skylla på det! xD. Har varit en tung period för alla rekare på sidan känns det som den senaste tiden. Jag är iallafall äntligen på gröna siffror. Bara att jobba på!

AmaerildeRimfrost 2018-05-15 21:05

Något tankefel i solskenet verkar det ha blivit här då du spelat till 2.18 (45.87%) men du säger att korrekt odds är 2.50 vilket du skriver är 40%. Men i 30 graders värme så vem ska begära att saker ska bli rätt. Jag i mitt solsting verkar ju hitta alla felaktiga spel som finns :(
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td