Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Musique DÌnverne – Vinnare

I den 6e avdelningen kommer jag spela vinnare på att favoriten Nr 4 Musique DÌnverne ska vinna loppet.

Denna häst har jag hittills blivit mkt imponerad av, den har gjort 2 starter i sin karriär och segrat båda, men framförallt sett mkt fin ut. Hästen är travsäker, oöm för positioner och har även visat prov på startsnabbhet vilket jag hoppas den kan ha nytta av ikväll.

Detta är ett treåringslopp för ston, således många orutinerade hästar, att då visat den stabilitet mitt drag hitills gjort tror jag kan gynna rejält. Som jag läser loppet tar Nr 2 spets för att sedan släppa till Erik Adielsson som kör mitt spel.

Från stallet meddelar man att allt ser bra ut efter senaste starten, hästen har hitills gått ganska tungt balanserad men till denna start blir det lättning i balans, ngt hästen svarat mkt positivt på i träning enligt stall stig h johansson.

Jag tycker denna uppgift ser ganska billig ut för favoriten och kommer investera 6 units på vinnare.

Lycka till !
Spela på Unibet och få 200% upp till 2000kr
Trav

Musique DÌnverne – Vinnare

 • Postad:
  16 maj 2018
  18:00
 • Rekare: robfri
 • Spel: 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 1,85
 • Info: Vinnare
 • Unibet
 • Datum:
  16 maj 2018
  20:00
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: V86-6
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här