Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Washington Capitals – Tampa Bay Lightning

Washington Capitals - Tampa Bay Lightning ML @1.877
Insats: 8/10 units
Sannolikhet: 55%
Korrekt odds: 1.81
Spelvärde: 103,7%

-------------------------------------------------------------------------------------------

Washington har kopplat ett järngrepp om matchserien när man vänder hem till Capital One Arena med 2-0 i matcher. Jag trodde verkligen på Bolts inledningsvis i den här serien, och hade aldrig trott att man skulle sumpa båda sina hemmamatcher.

I åttondelen låg Caps riktigt illa till när man låg under med 2-0 i matcher, och skulle åka till Columbus för två tuffa bortafighter. Man lyckades kriga sig till en reducering på förlängning, och sen dess har man endast förlorat två matcher de senaste 10. Man är utan tvekan det mest formstarka laget, och allt detta har man lyckats med utan playmakerstjärnan Nicklas Bäckström.

Faktum är att jag kan inte riktigt tycka att det är orättvist att serien står i 2-0. Jag trodde Tampa skulle hitta ett sätt, att med sin bredd, lyckas slå ut Washington. Lagdel för lagdel. Så har inte fallet varit hittills, men det är ju trots allt ändå en del hockey kvar att spela, och än är det inte kört.

Det går ju inte att säga annat än att detta är en vinna-försvinna match. Skulle det bli 3-0 är det med största sannolikhet godnatt för Floridagänget. Det är väl just det. Det ända som talar för Tampa den här matchen är att man har kniven mot strupen, och är verkligen pressat att studsa tillbaka. Man befinner sig lite i samma sits som Washington gjorde mot Columbus tidigare.

Jag skulle inte heller förvåna mig om det just blir 3-0 i serien. Washington har förtjänat detta utgångsläge. Man har skjutit fler skott, blockad fler skott, bättre målvaktsspel, färre utvisning, fler tacklingar, bättre tekningsprocent osv. Ja som vi tydligt kan se är man helt enkelt mycket hetare, och om Tampa inte steppar upp nu kommer man troligtvis att tvingas ta semester de närmsta dagarna.

Det råder inga tvivel om att det kommer bli en jämn batalj, och givetvis ska Washington vara favoriter i Capital One Arena, och ändå lite större än vad som presenteras. Därför hugger jag Caps ML till 1.877. Korrekt odds bör vara kring 1.81.

Ishockey

Washington Capitals – Tampa Bay Lightning

  • Postad:
    15 maj 2018
    22:02
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: 1
  • Insats: 8,00
  • Odds: 1,88
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    16 maj 2018
    02:10
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td