Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Finland – Switzerland

Finland - Switzerland Ö4.5 @1.854
Insats: 9 units
Sannolikhet: 59%
Korrekt odds: 1.70
Spelvärde: 109%

-------------------------------------------------------------------------------------------

Gruppettan mot gruppfyran möts i en av kvartsfinalerna. Finland är klara, klara favoriter vilket också är befogat. Det är möjligt att det finns spelvärde på 1x2 marknaden, men jag väljer att fokusera på målspelen här som är kraftigt undervärderat.

Visst att det är utslagningsmatcher nu, men faktum är att linan är löjligt låg. Både Finland och Schweiz går över linan i majoriteten av matcherna. Båda lagen har stor offensiv kraft och halvrisiga målvakter.

Vi såg mot Sverige hur Schweiz försökte backa hem i början av matchen, och det är väl det som skulle kunna göra att det blir målsnålt här, men när Sverige spräckte nollan kunde det börja rinna iväg och Schweizarna tvingades framåt i banan. Jag tror inte man kommer kunna hålla Finland borta från att göra mål, vilket gör att vi kan få se samma typ av match här. Klart spelvärde iallafall.
Ishockey

Finland – Switzerland

  • Datum:
    17 maj 2018
    20:15
  • Sport: Ishockey
  • Land: World
  • Liga: Championships
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här