Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: GIF Sundsvall – Östersunds FK

GIF Sundsvall +0.25 - Östersunds FK @ 2.10 (Bethard), insats 8 units (ca 4%)

Här går jag in på form och målskytte före hur tabellen skrevs i våras. Framför allt när oddset på +0.25 gått upp från 1.80 till 2.10 så måste jag kliva in här. Hade från början tankar på att kliva in på en rak etta till 3.60 men kan ha blivit lite påverkad av min egna form som är lika dålig som Dalkurds just nu. Därför ökar jag sannolikheten på bekostnad av oddset.

Sundsvall har inlett årets Allsvenska piggt och spelar faktiskt bra fotboll. Det är energi i laget och det visar inte minst att man hämtar upp ett 0-4 underläge borta mot Hammarby men får sista målet bortdömt och förlorar med 3-4. Matchen efter slår de - förvisso ett uselt - Brommapojkarna med 3-0. På fem hemmamatcher har de tre segrar och två oavgjorda med 8-3 i målskillnad. Det här kommer de inte ge upp då de har den rätta energin här.

Östersund som skulle bli ett topplag har inlett lika uselt som Malmö och jag tycker vi måste beakta det även om krisen i Östersund inte känns lika stor som i Malmö. Kvitteringen borta senast mot AIK som räddade en poäng känns som ett fall framåt men är det tillfälligt eller ej? Jag tänker då inte svänga över och tro på tre poäng för jämtlänningarna här, lika lite som jag trodde på tre poäng för Malmö borta mot Hammarby. Tänk på att Östersund trots allt endast har en seger borta och det mot Brommapojkarna...

I min bok är det snudd på fel favorit men jag vågar inte sträcka mig så långt utan nöjer mig med att säga att det här är en 50/50 match på förhand och får vi då över dubbla pengarna på en hemmaseger med +0/+0.5 så spelar vi så klart utan att blinka eller fundera speciellt mycket mer.

Hade min form varit lite bättre hade jag tryckt maxbet här på 10 units men håller igen och kör på 8 units vilket jag tycker är minimum här. Spelvärt ned till 1.85 eller 1.90 åtminstone. För den som känner för att öka oddset kan jag även rekommendera ettan till 3.60. Må det vända nu eller ska jag indirekt avgöra Allsvenskan så kan ju de som vill vinna den ringa mig...

Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

GIF Sundsvall – Östersunds FK

  • Datum:
    19 maj 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-05-19 18:01

Jag känner mig som "Mr Whine" nu men det har ju gått troll i allt jag rör vid just nu - synd det inte blir guld bara!

Två mål på hemmaplan så ska Sundsvall inte förlora matchen men visst gör de det. Så mina två lag gör sex mål tillsammans idag men blev det någon vinst för det? Nej! Bara gräva gropen... this is insane!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td