Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Joe Hart i truppen

Hej,

Engelska truppen inför VM är alltid en stor talking-point. Ska den domineras av talanger, av rutinerade spelare, vilka spelare åker snålskjuts på att de spelar i "rätt" lag?

Jag har följt presskonferanserna noga och man kan ibland lyckas "lista ut" vilka personer han pratar om när han säger saker.
Gareth Southgate har varit väldigt tydlig med att "spelare som inte spelar i sina klubblag kommer inte heller få åka med till VM".. Gary Cahill är nog det största exemplet här.. Spelade nästan alla kvalmatcher för England men är inte ens med i 27 mannatruppen som G.S tagit ut till matcherna mot Holland och Italien.


27man:
Goalies: Joe Hart, Jack Butland, Jordan Pickford och Nick Pope
Defenders: Harry Maguire, John Stones, Joe Gomez, Alfie Mawson, James Tarowski, Ryan Bertrand, Kyle Walker, Danny Rose, Kieran Trippier, Ashley Young
Midfielders: Eric Dier, Jordan Henderson, Jack Wilshere, Adam Lallana, Lewis Cook, Jake Livermore, Dele Alli, Rahem Sterling, Jesse Lingard, Alex Oxlade
Strikers: Jamie Vardy, Marcus Rashford, Danny Welbeck

utöver dessa så är det 4 till personer som kan vara aktuella beroende på om de är hela eller ej. Harry Kane, Ruben loftus cheek, Phil jones och Gary Cahill.. där Cahill måste börja spela för Chelsea för att ha en chans att få flyga till Ryssland.

Jag tror att de 22 i fet stil kommer att få åka med.
DVS 1 av dessa lär ta sista platsen:
Nick Pope, Alfie Mawson, James Tarowski, Ashley young, Lewis Cook, Jake Livermore, Danny Welbeck, Ruben loftus cheek, Gary Chahil.

Om vi börjar på målvaktsfronten: "Clearly the number one jersey is up for grabs. From our point of view, with 74 caps, Joe is an important member of our squad," Southgate told reporters.. Och är det någon position han kan skippa "spealre som inte spelar i klubblaget spelar inte heller i landslaget" så är det på en målvaktsposition. Jag tycker att oddset på hart till vm borde ligga på mellan 1.1 och 1.25, 2.0 är ett otroligt överpris och jag har gått in 10/10 units på detta.

Vi går till försvararna: England spelar som bekant med en 3 backslinje (vi får se om den bekräftas i träningskamperna nu) men G.S va tydlig i höstas att "detta är spelstilen".. De som kommer starta om hela är Harry Maguire, John Stones och Phil Jones... Joe Gomez är förmodad 1a sub följt av att Dier kliver ner från innemitten.. EV går sista trupplatsen till en mittback i form av Tarowski, men jag tvekar på detta. Joe Gomez kan du fortfaradne få till 2.3 på Coolbet vilkte jag fyllde på mitt initiella bet på. 10/10 units är givet på även detta spel!
Ytterbackar har de 2 på varje kant.. Walker å bertrand lär få en varsinn sida. Ashley young Bubblar förmodligen en VM plats, och till 2.37 tycker jag inte han är värd en peng. Men hans rutin kan spela roll här, dock lär han inte spela en minut.

Mitten lär vara 3 pers i form av dier, hendo och alli/wilshere beroende på om alli spelar längre upp eller ej. Sterling samt Harry har en given plats.
Lewis Cook, Jake Livermore och Ruben Loftus Cheek är mittfältarna som inte åker med.. Lewis gör sitt första framträdande under träningsmatcherna och han likt alla andra lär få speltid, men han är mer ett namn för framtida turneringar å de ger honom bara lite rutin nu.. Jake Livermore och Ruben Loftus är de 2 som är närmst sista platsen.. hade inte Ruben skadat sig för någon månad sen så hade han varit given, nu ligger han på 4.00 och det kan var värt att slänga en peng på det. Livermore ligger på 3.75 och har varit väl använd av GS innan. Jag kommer följa presskonferanserna nogare framöver och ev slänga in ett spel på jake.

Danny Welbeck är långt bakom harry, james å rashford.. Han är endast med i truppen ifall skador kommer/består.

SPEL:
Joe Hart i truppen: 2.00 x maxbet på bet365
Joe Gomez i truppen 2.3 x maxbet på coolbet.
Phil Jones i truppen 1.72 x maxbet på bet365


Avvaktar någon mer dag på:
Jake livermore i truppen: 3,75 på bet365
Ruben loftus i trippen: 4 på bet365.BOL
Spela på Bet365 och få Upp till 1000 kr i spelkrediter
Fotboll

Joe Hart i truppen

  • Datum:
    20 maj 2018
    13:58
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Fotboll
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Philjay 2018-05-07 11:01

Citat:
Ursprungligen postat av Cazzius Visa inlägg
Joe Gomez ska med all säkerhet opereras och missar VM. Jag lyckades stänga spelet nu med lite mer än dubbla pengen mot insats. Verkar som bet365 inte hängt med här.
https://www.101greatgoals.com/news/b...iss-world-cup/
Yes, jag sålde det jag hade på 365 till vinst. inte kunnat stänga det jag har på coolbet så de får vara som de är. Fyllde på med Cahill istället till 3x.

På mittfältet där vi ser lallana och oxen skadade har jag slängt in en extra peng på in-form player livermore som har spelat en del för southgates lag.. han finns till 4x fortfarande på 365.

Cazzius 2018-05-07 10:52

Joe Gomez ska med all säkerhet opereras och missar VM. Jag lyckades stänga spelet nu med lite mer än dubbla pengen mot insats. Verkar som bet365 inte hängt med här.
https://www.101greatgoals.com/news/bad-news-england-liverpool-defender-may-need-surgery-miss-world-cup/

Philjay 2018-04-26 17:54

Tack Cazz,

Oxen skadade sig tyvärr i cl-semin mot Roma och missar VM, frågan är vem som tar hans plats i truppen?

Efter närmare titt så tror jag endast Dier och Hendo är helt säkra i mitten.. Wilshere har varit petad på sistonne trotts skador på Loftus, lallana. Vad har han för roll i ett ännu mer skadedrabbat england? Jag nöp Livermore till 4x på 365 igår (finns till 5x på skybet om du har ett konto där). Annars är det Lewis cook som är närmst? Drinkwater eller barkley är nog långt ifrån en chans.. Shelvey? jaa den är möjligt. Winks? inte spelat på länge..

Hart kommer lyckligtvis få vila mot city då han inte får lira mot sin egna klubb. Men tror att hans plats i truppen är bombsäker.

Du hittar fortfarande Young till 2x på Coolbet, TA DET!

Backlinjen är ett jävla dilemma det också.. Ska Cahill få en plats nu när han spelat i chelski endel? han finns till 3.0 på 365 vilket känns som ett värdespel.. men jag har redan pengar på Jones och Cahill så vet inte om det är värt.. isf som hedgening... Maguire, Stones och Walker är givna, troligtvis ser jag jones och gomez bakom följt av cahill och tarkowski ifall skadorna håller undan jones å gomez.

Cazzius 2018-04-23 16:09

Lirade Joe Hart idag till 2 hos Betfair. Nere långt under det på andra sidor. Har startat senaste 5 matcherna i PL och var han inte given tidigare så är det bara en skada som stoppar honom nu tror jag.

Tog även Gomez i feb till 4 hos bet365. Skadade sig och trodde det var kört men nu senast 90min i Liverpools PL-match så den känns bra igen även om den inte känns lika bra som tidigare.

Bra rekat Philjay!

Philjay 2018-04-03 11:55

Update: Lallana är skadad och lär inte ta en plats i VM-truppen!

Philjay 2018-03-28 14:05

Update:

Ashley Young är given i truppen och du kan få 2.0 på honom för tillfället!

Philjay 2018-03-20 15:42

Predicted preliminary 23: Butland, Pickford, Hart, Walker, Trippier, Cahill, Stones, Maguire, P. Jones, Gomez, Rose, Bertrand, Dier, Henderson, Winks, Lallana, Sterling, Lingard, Alli, Oxlade-Chamberlain, Kane, Vardy, Rashford.

- Liam Twomey ESPN

Winks är alltså hans bubblare (5,5 på 365 och 1.5 på unibet).. Han har även med Cahill istället för wilshere, möjligt val då de ev behöver fler försvare, men jag tror cahill är död om han inte får tillbaka sin startplats i Chelski (liam är även chelski fan)

Philjay 2018-03-20 15:14

Joe Gomez kan du hitta till 3x på betfair, 2.5 på unibet. Jag har själv spelat på 3.5 och 2.65. Fyller på även på betfair!
Värt å säga är att Bet365 har honom på 1.36..

Joe hart ligger på 1.13 på unibet.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här