Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Trelleborg – Brommapojkarna

Trelleborg - Brommapojkarna +0 @ 2.75 (Unibet), insats 7 units (ca 3.5%)

Match i bottenstriden och det är kanske i slutändan en sexpoängsmatch vilket gör att bägge lagen kommer gå för minst en poäng. Säkra den är bättre än att förlora. Vid en snabb anblick ser det dock ut som två lag som inte kan vinna den här matchen men så illa ska det väl inte bli igen? Jag spelar +0 på bortalaget åtminstone och slutar den lika får vi åtminstone en push.

Att bolagen sätter hela 2.75 på Brommapojkarna har väl sina anledningar främst i deras höga backlinje (som inte fungerat i Allsvenskan) samt deras urusla bortafacit. Fyra raka förluster och 2-12 i målskillnad imponerar dessvärre inte men säger jag... De har mött Norrköping som förväntas vara med i toppen, de har mött Hammarby som leder Allsvenskan och fick sin första förlust senast mot AIK, de har mött Malmö FF som var seriefavoriter och även om deras spel varit som det varit är det ju i grunden ett klart bättre lag. I senaste bortamatchen för BP blev det förlust mot ett Sundsvall som var obesegrade hemma inför den matchen och imponerat mycket i inledningen.

Så Brommapojkarnas förluster på bortaplan tycker jag likväl vi kan ta med en nypa salt. Det är inget bra facit men det har rimliga förklaringar och de har ju faktiskt slagit Djurgården, Kalmar samt Häcken på hemmaplan. Rätt starkt ändå.

Trelleborg har lika uselt hemmafacit nästan som BP på bortaplan. Skåningarna har 1-0-4 (3-9) och tack vare ett segermål i slutet mot Malmö så kom första segern inför hemmapubliken. Starkt att slå Malmö trots allt men det blev förlust mot ett Kalmar som är usla borta bl a. Trelleborg på bortaplan har ju tagit lite fler poäng men det är endast skrällsegern mot Norrköping som innebar tre poäng. Oavgjort mot Djurgården var bra men endast en pinne mot Sirius var inte någon överprestation.

De här båda lagen är nykomlingar i årets Allsvenska och jag vet att TFF var starka på hemmaplan i Superettan med endast en förlust. BP hade hela fyra förluster borta men jag tror att BP på något sätt kan ha enklare för Trelleborg vad gäller spelsätt. De känns nämligen inte som det vassa bollförande laget som kan spela bort BP hur som helst.

Trelleborg vann mötet förra säsongen med 3-1 men det var då. Nu är det ny match och oddsen känns väldigt felsatta här. Brytpunkten går vid dryga 36% för att vi ska vara vinnande om vi stryker alla oavgjorda resultat. Jag vill säga att det här är minst 40% sannolikhet att stockholmarna vinner - ifall det inte blir oavgjort och således är det spel på alla odds över 2.50. Jag vågar inte sträcka mig till odds ner på 2.38 även om jag haft det i mina beräkningar också.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Trelleborg – Brommapojkarna

  • Datum:
    24 maj 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td