Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Real Madrid – Liverpool

Spel Nr1:

Liverpool +0 (dnb) vs. Real Madrid @ 2.38 (unibet) ... Insats: 7 Units

Motivering:

För oss som gillar sport så är det en fantastiskt rolig tid så här års när dom stora fotbollsligorna avgörs samt CL finalen. Det börjar närma sig finaler borta i dom stora ligorna i USA, NHL samt NBA. I år har vi ju även VM att se fram emot där Sverige är med och tampas.

Först ut är dock den största matchen på året för klubblagsfotboll vilket är Champions League finalen som detta året spelas på Olympia stadion i Kiev, Ukraina.

Mycket tyder på att vi kommer få se en högexplosiv match mellan två lag som båda har rejält med offensiva styrkor även om inget av lagen inte riktigt nådde hela vägen i ligaspelet.

Liverpool har en dödlig offensiv trio i Salah, Mane och Firmino där den förstnämnda bombade in hela 32 mål på Premier League samt 10 mål i Champions League så här långt.

Försvaret har varit Liverpools svaghet senaste säsongerna men man har ju spenderat stora pengar, främst på Van Dijk, för att stärka upp bakåt vilket gjort att det har blivit bättre till denna säsongen vilket en plats i Champions League finalen är ett kvitto på.

Real Madrid har enorm erfarenhet från såna här matcher men man är långt ifrån sitt bästa spel för stunden. Just nu har man svårt att få andra än Ronaldo att leverera vilket gör att man nu mer än någonsin är väldigt beroende av att portugisen ska lyckas bra för att man ska kunna vinna.

Jag tycker matchen på det stora hela känns väldigt jämn och tycker att oddsen på Liverpool är klart för höga.

Liverpool är klart på uppgång och har offensiv kraft som är betydligt vassare än Real Madrids vilket jag tror kan fälla avgörande i en match som har goda chanser att bli öppen med många målchanser.

Jag tycker spelet där man får insatsen tillbaka vid oavgjort känns väldigt bra här då Liverpool ska ha möjligheter att få till sin offensiv som man brukar men det kan ju också bli förlängning då båda lagen spelar oavgjort ganska ofta.

Båda lagen kommer in med liknande form till denna matchen men resultaten i tidigare matcher känns inte så viktiga inför en match där båda lagen kommer ge 110% för att vinna varje duell som finns på planen.

Lagen mötts väldigt sällan, ungefär var 5:e år senaste tiden vilket gör att det inte direkt går att hitta någon historik som talar för något av lagen heller.

En öppen match där Real Madrid är på tok för stor favorit enligt mig då Liverpools offensiv kommer hota matchen igenom vilket lika gärna kan innebära att dom tar segern och oddset 2.38 på Liverpool DNB är ett mycket bra spelval i denna matchen!

BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Real Madrid – Liverpool

  • Datum:
    26 maj 2018
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Ojes66 2018-05-24 22:45

Dessvärre är ettan stenklar!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td