Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Vegas Golden Knights – Washington Capitals

Vegas Golden Knights v Washington Capitals ML @2.40
Insats: 8/10 units
Sannolikhet: 44%
Korrekt odds: 2.265
Spelvärde: 105,9%

-------------------------------------------------------------------------------------------

Game 1 av den kanske häftigaste finalern vi någonsin kommer uppleva. Succélaget Vegas Golden Knights har chans att gå hela vägen, samtidigt som #8, Ovi, och hans Washington Capitals för en gångs skull trotsat all kritik om att man inte kommer förbi andrarundan. Hur detta än slutar kommer det bli magiskt.

Efter Caps två senaste säsonger då man fullkomligt dominerat i grundserien, men sedan floppat, var det i år ingen som trodde på dem. Då gör man precis tvärt om, och formtoppar i sluspelet, och att det är lättare att spela utan press är väldigt påtagligt.

Vad det gäller Vegas, har man egentligen bara gått och väntat på att fallet ska komma. De började säsongen bra och, som oftast med "nykomlingar", brukar det starta bra för att sedan tappa när de mer rutinerade lagen börjar trumma igång lagom till playoffs. Vegas har alltså inte haft en ända dipp. Det är möjligt att de hade en lite down-swing precis innan åttondelen, men det var inget varaktigt. Anaheim manglades med 4-0 i matcher, och därefter Sharks 4-2, och till sist urstarka Winnipeg med 4-1. Helt galet egentligen.

Jag håller helt klart Vegas som favoriter till det här, även om det mycket väl kan gå det andra hållet. Vegas lever hårt på sitt fina målvaktsspel i Fleury, samt sin förstakedja. Medan Washington har en större bredd, och har Ovi en bra dag spelar det nästan ingen roll om man ställer Fleury eller någon annan mellan stolparna.

Det jag tror kommer vara avgörande är om Caps kommer kunna stoppa Vegas fart och forecheck. Lyckas man inte med det tror jag det är godnatt, och det kan mycket väl bli en kort process. 4-1 eller tom 4-0. Break outs ur egen zon kommer alltså vara livsviktigt, och där har man egentligen bara Orlov som hittills har plusstatistik på den biten. En nyckelfaktor utan dess like. Sedan är det ju självklart så att den som vinner målvaktsmatchen har en klar fördel, samt att Washington måste lyckas knipa segrar på bortais då Vegas har hemmafördel, och det är ingen lätt uppgift det ska gudarna veta. I T-Mobile arena har man förlorat enstaka matcher i år.

Det ska bli intressant att se vart vi hamnar efter första matchen, som lär sätta prägel på matchserien. Absolut att Vegas ska vara favoriter, och linan öppnade kring 2,25 på Caps, nu har den ökat och vi får bra värde på gästerna här som faktiskt presterat bättre på bortaplan. Vi slänger in 8 units.
Ishockey

Vegas Golden Knights – Washington Capitals

  • Datum:
    29 maj 2018
    02:10
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td