Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Hot Chocolate – Övriga

Bergsåker lopp 8:

Här väljer jag att spela 12 Hot Chocolate som jag väntat på ska starta efter insatsen senast. Efter att inte ha hittat ner i första sväng fick Erik Adielsson backa sig sist och i det loppet borde loppet varit helt över. Hästen låg sist 500 kvar men avslutade mycket vasst och flög fram längst ut i banan som tvåa. Klockan visade 1.10,5 sista 800 och det med snabbare sista 200. Det var full fart över mål och intrycket var femstjärnigt. Formen kan inte bli mycket bättre och löser det sig någorlunda under slutrundan, kommer hon flyga lågt längst ut i banan över upploppet. Jag kliver in med 6 units till 3.15 och hoppas att Adielsson kör i tid!
Trav

Hot Chocolate – Övriga

 • Postad:
  30 maj 2018
  15:16
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 3,15
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  30 maj 2018
  21:06
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnarspel

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td