Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Peru – Scotland

Peru - Skottland +0 @ 9.00 (Tipico), insats 3 units (ca 1.5%)

Det här är en match jag önskar jag gått in lite tidigare på då oddsen på den raka tvåan var över 14 hos Pinnacle t ex. Oddsen öppnade för dryga veckan sen på drygt fem men efter att Skottland ska ställa upp med en massa debutanter som det verkar sköt oddset uppåt men jag tycker likväl inte det ska flyga iväg så högt.

Det finns så klart många aspekter att ta hänsyn till vad gäller sådana här matcher men jag ska försöka nämna det som talar för vårt spel och sen får ni klura ut övriga själva!

*Skottlands debutanter vill så klart ge 100% för att kunna spela till sig en ordinarie plats i framtiden.

*Skottar generellt viker inte ner sig i första läget utan står upp och är mer krigare än skönlirare!

*Peru kommer inte gå in här med bästa laget och ge 100% i varje närkamp och duell. De har ett viktigt VM framför sig och det är mest att spela ihop laget. Få det taktiska att fungera, främst defensivt gissar jag men så klart även offensivt.

Tidigare matcher lagen spelat känns inte så aktuella men Skottlands träningsmatcher tidigare (senaste tio, från 2015 och framåt ) så har de endast släppt in fler än ett mål i en enda av dessa matcher - mot Frankrike och då har det ändå varit hyfsat stora nationer som varit motståndare i flertalet övriga matcher.

Peru har förvisso sex raka segrar vad gäller träningsmatcher men det har varit flera mindre nationer även om Kroatien, Island och Paraguay varit de största.

Nej, så här nära inpå VM är det andra saker som Peru kommer fokusera på än att vinna matchen i första hand och mot ett stentufft Skottland som vill kriga trots att kvalitén så klart i grunden är sämre så finns det mer hjärta där. Till nio i odds klipper jag det direkt men det finns även trevligare odds med handikapp dessutom. Raka tvåan till 10.47 finns på Pinnacle.

Nu tar vi dom Skottland!
Fotboll

Peru – Scotland

  • Datum:
    30 maj 2018
    03:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: Friendlies
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td