promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Gianluca Boko

Gianluca Boko topp 3 (V75-2) @ 4.65 (Unibet), insats 5 units (ca 2.5%)

Det är relativt få marknader som passar mig just nu och därför sneglar jag lite extra mot travet som jag oftast inte har som huvudsport när jag rekar. Men snålt utbud gör att jag tänker ge robfri lite utmaning inom travet.

I den andra V75-avdelningen tycker jag att vi får lite väl bra betalt på nr 7 Gianluca Boko som är den häst i fältet som tjänat näst mest pengar och även näst mest pengar per start vad gäller snittet. Det ska man alltid snegla lite extra på.

Senast var den ute i ett lopp med 125 000 i förstapris över medeldistans. Ekipaget med bakspår inkom som femma på 12.9 med voltstart vilket jag tycker duger bra i det här fältet. Nu är det dock första starten över kort distans och startspåret är väl lite väl långt ut på vingen men trots det måste jag lägga några slantar.

Robert Bergh som tränar har en segerprocent på 24 i år samt hela 43 vad gäller platsprocent. Stefan Söderkvist har en platsprocent på 25 medan vinstprocenten ligger runt 10. Så totalt är det ett bra ekipage och inga direkta minus någonstans hittills - förutom startspåret.

Värsta konkurrenten i loppet är nr 10 Don Perignon och då denne har bakspår tror jag det gynnar vår häst rejält. Framspår på favoriten så hade spelet inte alls varit lika bra, men nu läser jag loppet att det ska gynna vår häst. Visst, det finns flera troliga loppscenario men sammanlagt väger det över till vår fördel även om det så klart kan bli tredjespår och backa sig sist och massa annat strul.

Utöver allt positivt redan så är det den hästen med högst segerprocent i loppet samt har den nått topp 3 nästan 58% av sina tävlingar.

Att oddset är över 4.00 förvånar mig här. Det är minst 25% chans att det bli topp 3 här och jag blir inte förvånad om hästen lyckas vinna dessutom även om det ska klart mer till från ett tråkigt spår sju med en topphäst till favorit i loppet.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Gianluca Boko

  • Datum:
    02 jun 2018
    16:39
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-06-02 16:50

Finns det ett scenario för att hamna i tredjespår och allt sen skulle bli fel så lyckades Stefan Söderkvist med det. Är han lite mer rapp i början kommer han ner i andraspår men Stefan tar upp för mycket efter en helt ok start och sen blev det bara så fel. Är inte speciellt förvånad då formen och jinxen jag upplever nu antagligen gjorde att platsoddset skulle varit långt över 100 här
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td